Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1964
L’Associació Hotelera Cales de Capdepera ha promocionat aquests dies
l'oferta turística de Capdepera a la fira Reisen que s’ha celebrat, del 6 al 10 de febrer, a Hamburg.




Reisen és una de les principals fires turístiques del nord d’Alemanya, i en els cinc dies que ha tingut de durada ha comptat amb l’assistència d’uns 70000 visitants.
L’Associació Hotelera ha contractat un estand a l’Agència de Turisme Balear, dins l’espai reservat per Turespaña, des del qual hem tingut l’oportunitat de contactar directament amb els clients potencials d’Hamburg, així com la seva àrea d’influència, ja que la fira ha disposat de jornades per a públic general.
Destacam que el nostre estand ha estat molt visitat. Els primers dies de fira, el públic atès era en general gent major, que denotava tenir un alt poder adquisitiu; la resta de dies, el públic era més variat, però igualment interessat en la nostra zona. El material que més ens ham sol·licitat ha estat el directori Firstsun Mallorca Hotels.
La participació a aquesta fira ens ha permès treballar per garantir la presència de Capdepera en el nostre principal mercat emissor i reforçar-hi l'oferta especialitzada, per tal de potenciar els nostres productes turístics i afavorir també el necessari flux de turistes durant les temporades mitjana i baixa.
En aquests moments continuam les tasques de promoció de la nostra localitat a Fira BIT de Milà, la més important del mercat italià.