Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2020

  Escolar, 0 
 Campanet, 0

  LA PILOTA NO VA VOLER ENTRAR
 
A pesar de l'empat, a falta de dues jornades per acabar el campionat, l'Escolar manté totes les opcions d'ascens a Preferent


---------------------

Carta de Bernat Martí
als jugadors de l'equip Cadet










1ª Regional
Escolar 0 – Campanet 0

2on classificat

Partit d’aquells en què et canses de tenir ocasions clares de marcar però la pilota no vol entrar. Això és el que es va viure el diumenge passat (30 maig) a Capdepera, davant el Campanet, un equip que va venir a no perdre i ho va aconseguir. L’Escolar, de moment ,depèn d’ell mateix, però diumenge a Llubí no podem fallar i si hi ha un partit complicat dels dos que queden, és aquest. El final de lliga es presenta d’allò més interessant i la propera jornada pràcticament marcarà el destí final de cada equip, tant a la part alta com a la baixa, ja que hi ha enfrontaments directes amb equips que lluiten per les primeres posicions (La Unió – At Rafal). De tot aquest galimaties, l’Escolar es veu amb la necessitat de treure tres punts per quedar definitivament en segona posició i assegurar-se l’ascens, tot i que és gairebé segur que enguany en pujaran tres o quatre. Per afegir al banyat, en Jaume Faba va patir una lesió al turmell, que en principi, el deixa fora de tota possibilitat de poder jugar els dos propers partits. A veure si es recupera el més aviat possible. 
 


3ª Regional
Escolar 2 - C. Pastilla 2

12è classificat

FINAL DE TEMPORADA I ENHORABONA A TOTS!
 
Juvenils
Cide 4 – Escolar 3
10è classificat
 
Cadets 1ª
Sallista At 1 – Escolar 2

4art classificat

FINAL DE TEMPORADA I ENHORABONA A TOTS!

Carta de Bernat Martí als Cadets:

Una vegada acabada la lliga voldria aprofitar aquestes línies per agrair, tant al coordinador com a la directiva, l’oportunitat i la confiança posada en la meva persona per dirigir aquest magnífic equip de cadets.
També agrair als pares tota la seva predisposició i compromís quan se’ls ha demanat la seva ajuda, així com demanar-los disculpes per si en algun moment he pogut cometre qualque error que hagi pogut perjudicar a algun jugador.
I, per acabar, dirigir-me als jugadors. Crec que no sou conscients del que heu aconseguit en aquesta lliga, ja que acabar amb 66 punts i quarts classificats amb quasi 100 gols a favor és un gran mèrit tenint en compte la qualitat dels equips rivals. Difícilment es tornaran a aconseguir aquests resultats. Però, tot això no és fruit de la casualitat, sinó de l’esforç, lluita, compromís i qualitat humana i esportiva.
Al·lots, sempre recordaré aquesta extraordinària campanya, disfrutau de les merescudes vacances i molta sort per l’any que ve, tant com a juvenils com a cadets. Seguiu així i no canvieu.
Una abraçada a tothom,
Bernat Martí


  
 

Cadets 3ª
La Real – Escolar

8è classificat

No es va poder acudir al partit per falta de jugadors.

Futbol Femení
Escolar 0 – Ar Rafal 1
 
Infantils F11
La Salle At 5 – Escolar 1

FINAL DE TEMPORADA I ENHORABONA A TOTS 

Infantils F7
Escolar 10 – S’Arracó 0

 
Alevins
Escolar 9 – At Peguera 0
 
Benjamins F7
Escolar 0 – S’Horta 2
 
Benjamins F8
Escolar 4 – Cardassar 2
 
Prebenjamins
Escolar 15 – Son Cladera 2
 
Prebenjamins
Cardassar 2 – Escolar 3

 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora