Vist: 2000

Bons resultats de
Júlia Fernández i Miquel Medina

El passat cap de setmana (8-9 de maig), es va disputar a Menorca, el campionat de Balears de pista (d'estiu) Cadet i Juvenil, i més concretament a la pista de Maó, reformada aquest mateix any.

L'escola d'Atletisme de Capdepera hi va estar representada amb 3 atletes, a més d'en Rubén Alcalde i en Toni Morey en qualitat d'entrenadors per la FEDAIB. Aquests tres atletes eren en Jeroni Mestre, en categoria juvenil, i en Miquel Medina i na Júlia Fernández, en categoria cadet.

En Jeroni va viatjar però al final no va poder competir per motius de lesió, ja que té un petit trencament als isquiosurals, però va animar als seus companys en tot moment.

Na Júlia, va demostrar un bon nivell, realitzant la seva millor marca de l'any als 100 m.ll. amb un temps de 13:56 segons, i aconseguint la 5a posició. Als 300 m.ll. va aconseguir la 3a posició amb un temps de 44:97 segons, i a la seva millor prova, el salt de llargada, no va poder demostrar el seu màxim potencial, quedant finalment en 6è lloc amb un bot de 4'20 metres. Na Júlia, cal recordar que és de primer any i que arribava una mica justa de forma, ja que durant el mes de març no va poder entrenar per problemes a un genoll...

Contràriament a na Júlia, en Miquel sí que arribava en un moment dolç, i amb opcions de ficar-se en els primers llocs, i no va defraudar. Va aconseguir fer la col·lecció de medalles a les tres proves disputades. Va aconseguir en 3r lloc als 3000 m.ll. amb un temps de 10'32"68, el 2n lloc a la prova dels 1000 m.ll. amb un temps de 2'58"4, i finalment va aconseguir el 1r lloc amb una molt bona carrera i amb certa expectació per part del públic a la prova dels 1500 obstacles amb un temps de 5'02"58. Ara, els tres prepararan els seus respectius campionats d'Espanya per comunitats autònomes que es disputaran a Lloret de Mar, els dies 4,5 i 6 de Juny en categoria cadet, i els dies 18, 19 i 20 de Juny en categoria Juvenil. Enhorabona a tots, molta sort i ànims per seguir entrenant!

Per altra banda, dia 24 d'Abril, es va disputar, a la pista d'atletisme d'Es Figueral de Capdepera, el Campionat de Mallorca de Combinades en categories benjamí, aleví i infantil. Aquest campionat consisteix a realitzar una sèrie de proves, on s'obtenen unes puntuacions que al final es sumen per determinar la classificació final. La representació de Capdepera fou animada i els nins i nines demostraren bones maneres i entusiasme. El dia i el nombrós públic també van ajudar que la jornada fos completa. Els nostres representants foren: