Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1969
  AT. RAFAL, 2
 
 ESCOLAR, 3



 CALENT NO...
 AIXÒ JA CREMA
 







1ª Regional
At Rafal 2 – Escolar 3

3er classificat
Això ja crema, després dels resultats d’aquest cap de setmana i a falta de cinc partits. Tot i anar perdent 2-0, l’Escolar va fer una gran remuntada, en la qual en Vador en va fer de les seves, fins que va marcar tres gols. Com a nota negativa, aquest jugador, el proper diumenge davant La Unió, no podrà jugar per doble amonestació. Feia molt de temps que l’Escolar no em donava una satisfacció com aquesta. Ara és l’hora de la veritat. Si es vol pujar, ens ho hem de creure i diumenge hem de guanyar a La Unió.
Cal remarcar la gran actuació que va tenir en Pep Sureda a l’estrena amb la 1ª Regional, després de dos anys per Palma amb el Sant Francesc.
Aprofitaré per convidar-vos perquè el proper diumenge, abans de pujar al Mercat Medieval, aneu al camp per animar l’Escolar i llavors  a fer un parell de “birres” per celebra-ho al Mercat.
Després de moltes jornades, el dissabte passat fou d’aquells dies que veus un equip amb ganes de pujar i en què, per molt costa amunt que estigui el partit, els jugadors ho donen tot. Ara a seguir així i a no donar per perdut cap partit fins que el de negre xiuli el final. Enhorabona a tots. 
 
3ª Regional
Escolar – Cafeteros Mallorca

Aquest partit no es va disputar ja que el contrari s’ha retirat de la competició.
 
Juvenils
Escolar – Manacor
Ajornat fins al proper dimecres dia 12 a les 19:00 hores
 
Cadets A
Escolar 2 – Serverí 1

5è classificat
Sempre que hi ha un derbi es poden complicar les coses i dissabte no va ser diferent. Arran d’una discussió entre el nostre porter i el davanter centre del Serverí, que l’àrbitre va ignorar, va venir el que seria el 0-1, ja que en Carrillo es va desentendre de la pilota i el contrari tan sols la va haver d’empènyer a dins la porteria. A més, el resultat va ser una agressió per part del nostre porter, que fou expulsat i deixà l’equip amb 10 i el marcador en contra. La cosa pintava malament per a l’Escolar, però amb 10 jugadors es posaren les piles i amb dues jugades molt ben trenades s’aconseguí una victòria merescuda, però amb el mal gust de boca que et deixa veure certs comportaments, amb violència inclosa. Aquestes coses no duen a res i donen un exemple prou decebedor. També s’ha de dir que quan tens les pulsacions alterades i amb un nivell d’adrenalina molt alt, és molt complicat controlar-se, però això no n'és excusa. En línies generals, el partit no em va agradar, però és el de sempre, el que compta és el resultat.




 
Cadets B
Son Roca At 3 – Escolar 1
Escolar 6 – At Sa Cabana 2
7è classificat
 
Futbol Femení
Algaida 3 – Escolar 3
 
Infantils F11
Pto Cristo 1 – Escolar 2
Amb aquesta victòria, l’equip aconsegueix sortir de la zona de descens.
 
Infantils F7
Pto Cristo 8 – Escolar 1
 
Alevins
Patronat 5 – Escolar 2
 
Benjamins F7
Escolar 6 – Artà 1
 
Benjamins F8
Algaida 0 – Escolar 11
 
Prebenjamins
Rotlet Molinar 1 – Escolar 8
 
Prebenjamins
Escolar 2 – Margalidà 0
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora