Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 800


 

Avui presentem Javier Maya, capità i jugador de la primera plantilla de l'Escolar de primera regional.

Javier va començar a practicar el futbol a l'edat de tres anys a l'escoleta municipal, menys dues temporades que jugà amb el Manacor juvenil, totes les altres temporades fins avui sempre ha jugat a l'Escolar, començant en categoria benjamí fins arribar al primer equip. Pensa seguir defensant el color verd i, si les lesions el respecten, amb l'aspiració d'ascendir a la categoria de Primera Regional Preferent.

Preguntem a Javier:

Ens pots valorar la temporada acabada (2022-2023). Va ser una llàstima el darrer mes, però la temporada va ser bona, una pena el model que va triar la federació pels ascensos ja que en un principi només havien de pujar els dos primers i al final, després de la lligueta, van pujar set equips. Potser acabant millor a la lliga regular (vam quedar quarts) amb una mica de sort a la lligueta hauríem pogut aconseguir l'ascens.

Després d'una temporada difícil, com es troba el grup?  Els darrers mesos han estat llargs per motius de treball, lesions, etc... érem pocs als entrenaments, tot i així vam donar la cara competint en tots els partits

Quina categoria creus es mereix jugar l'Escolar? Amb el grup que som podríem estar perfectament en preferent

  L´ambient entre els companys es pot millorar? L'ambient és molt bo, fa uns quants anys som el mateix grup.

Quin és el teu ritual abans durant o en finalitzar el partit ? Quan feim el sorteig per triar el camp a casa nostra i em toca triar sempre deman per poder xutar cap al LIDL en el segon temps.

Alguna lesió important jugant a futbol. Sí, vaig tenir trencament de lligaments creuat interior (LCA)

Quina és la teva major decepció al futbol ? Al primer any de juvenils a Capdepera no aconseguirem mantenir la categoria i els descensos amb el primer equip de preferent a segona regional.

I la teva alegria més gran jugant al futbol?  L'ascens amb l'Escolar a primera regional i l'ascens amb el Manacor juvenil a Divisió d'Honor.

Aquesta temporada, els tres capitans com vau ser elegits? Jo era capità de la temporada anterior els dos restants van ser elegits per votació.

 

BEST