Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 734



El passat dissabte 17 i diumenge 18 de juny, es va disputar el primer torneig de futbol platja de la FFIB a Calvià, concretament a la platja de Magaluf.

El torneig estava dividit amb diferents jornades i categories:
- Dissabte matí: Infantil Masculí.
- Dissabte capvespre: infantil femení, juvenil i absolut femení.
- Diumenge matí: cadet masculí.
- Diumenge capvespre: juvenil masculí.

Cal comentar que Margarida Riera i Jaume Faba formen part de la Comissió de Futbol Platja de la FFIB, on treballen amb la promoció aquesta disciplina, amb els objectius de crear diferents esdeveniments i el creixement de les futures seleccions de les categories del futbol base (infantil, cadet i juvenil, tant masculí com femení). 



Per acabar el torneig es va disputar un partit d'entrenament de la Pre-Selecció Balear absoluta, una primera presa de contacte dels diferents jugadors per tal d'optar a la Selecció Balear de Futbol Platja que disputarà el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques a Cadiz, del 28 al 30 de Juliol.

A la convocatòria hi hagué presència gabellina. Nico Salazar, Javier Maya i Jaume Faba.
L'equip blau fou la preselecció balear dirigida per Miquel Àngel Bernassar, amb Nico Salazar dins l'equip.



L'equip vermell fou la preselecció balear dirigida per Sebastià Puig, actual seleccionador de l'equip cadet masculí i l'equip absolut, on debutà Javier Maya, esmentar que va marcar un espectacular gol amb un xut des del mig del camp, i en Jaume Faba, un habitual del futbol platja.



El partit acabà amb la victòria de l'equip vermell per 4-5.

Ara toquen setmanes d'entrenaments i alguns partits amistosos per tal de confeccionar els convocats pel campionat d'Espanya. Esperem que aquest any tinguem més presència gabellina i no només la de Jaume.

Sort al nou comitè de la FFIB i als tres jugadors gabellins!


ESPORT