Vist: 521

El Claudia Troppa Sport Center obté uns grans resultats

Si fa un any celebràvem la medalla de bronze d’en Martí en salt d’alçada, aquesta temporada vam celebrar una medalla de plata, dues medalles de bronze individuals i dues medalles de bronze més als relleus.

Dissabte al matí va començar amb el triple salt de Paula Lorenzo, qui va aconseguir la medalla de bronze, una prova que els últims mesos hem deixat de banda per centrar-nos en el campionat d'Espanya de la setmana que ve per córrer les tanques.

Als 100 metres llisos vam fer ple de finals amb la nostra representació del club. Inés i Paula Lorenzo es van classificar per a la final A, mai havíem tingut dos atletes en aquest tipus de finals. Quedant Inés a tan sols un lloc del pòdium, conformant-se amb la 4a plaça i Paula amb la 6a. Els al·lots Francesc Alzina quedà 5è a la final A i Sixto, sent el més jove dels participants, es va classificar per a la final B.

La sessió del matí finalitzava amb els relleus "curts" 4 x 100metres. L'equip femení que és al complet de la categoria sub.16 va sorprendre entre els grans clubs de les illes pujant al pòdium en tercera posició, els al·lots més tard van fer el mateix. L'equip femení estava format per Maria Servera-Cristina Miquel-Paula Lorenzo- Inés Lorenzo i el masculí per Joan Alvarez-Osorio- Maties Alzina- Sixto Jiménez-Francesc Alzina.

A la sessió de tarda vam poder celebrar la medalla de plata de Maria Servera en salt d'alçada que encara empatant en marca amb la 1a, per nuls li va tocar la segona classificació. Francesc Alzina que competia als 200m es va classificar a la final A. La cirereta del tancament del campionat la va posar Salvador Brunet, corria els 3000 metres obstacles, on millorant el seu registre en més de mig minut va poder lluitar per les medalles, aquesta vegada guanyant la medalla de bronze.

Diumenge va tenir lloc el campionat de balears per equips s.14 on el club va presentar un equip, no ho vam poder completar per falta d'atletes, però així i tot van poder quedar en posició de finalistes (8a posició) de 17 equips que es van presentar de totes les Illes Balears. Destacar les segones classificacions de Karla Mislata a 80m llisos, Anni Nicolau a 80m tanques, Maria Femenias en salt d'alçada i el relleu format per Noelia Pavon, Sophia Requena, Maria Femenias i Karla Mislata.

Enhorabona a tots i totes, pels excel·lents resultats!

Nota de redacció:
A la imatge del pòdium de la prova de relleus femenina podem veure a Mar Sancho, que corre amb l'equip Pegasus. Van obtenir la medalla de plata d'aquesta categoria.