Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 472

 

147 nins/es, entre 3 i els 15 anys van ser presents en aquest espectacular festival de judo, organitzat per l'APIMA del col·legi Molí d’En Xema i el Renshinkan, mentre que el patrocini va ser per part de l'Ajuntament de Manacor.

Les instal·lacions del col·legi van servir d'escenari, prop de 500 pares/mares i acompanyants representaven les 11 escoles de judo convidades per a l'ocasió: Juniper Serra (Petra), Mestre Guillem Galmès (Sant Llorenç), Punta de n'Amer (Sa Coma), Na Penyal (Cala Millor), Rosa dels Vents (Colònia Sant Pere), Renshinkan Cala Rajada. De Manacor: el Renshinkan i les escoles: Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puresa de Maria, i els amfitrions el Moli d'en Xema.

Totes les actuacions van ser molt aplaudides i van gaudir de l'execució de les tècniques de les dues modalitats reservades, l'exhibició de randori i la competició.

S'inicia el festival puntual tal com estava previst, Miquel Oliver, batle de Manacor, va donar la benvinguda a tots els allà presents, mentre que les paraules de cloenda van anar a càrrec del Regidor d'Esports Artur Aguiló i el representant de l'Amipa, Bernadí Martí .