Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1599
El nostre cornerback de la Lliga Europea de Futbol Americà.



Pascal Sendelbach, nascut a Berlín (Alemanya), viu a Mallorca des que tenia uns mesos i va créixer en Cala Rajada. Aquí va jugar al futbol en el CE Escolar des dels sis anys. Després de deu anys com a porter, des de l'escoleta fins als cadets, es va passar al futbol americà en 2021, on va jugar un any amb els júniors del Mallorca Voltors.



En el segon any, va fer el salt a la Lliga Nacional amb el 1r equip del Mallorca Voltors.

L'any passat es va incorporar a l'Acadèmia dels Dracs de Barcelona, amb l'equip dels quals va arribar a la final.



Gràcies al seu rendiment i disciplina com cornerback, va aconseguir entrar en la plantilla dels Barcelona Dragons, que juguen en la Lliga Europea de Futbol Americà.

Els seus rivals en la fase de grups són París, Milà, Zuric, Tirol, Stuttgart i Munic.

Partit Helvetic Guards contra els Barcelona Dragons 03.06.23

Et desitgem molt èxit a tu i als Barcelona Dragons.

ATM



Cornerback (abrev. CB; en diversos mitjos hispanoamericans és referit com esquinero) és un anglicisme utilitzat per a nomenar una posició defensiva del futbol americà en la qual un jugador es col·loca en la línia de scrimmage en posició contrària al wide receiver. Els CB cerquen interrompre les rutes dels receptors. Són els jugadors més ràpids i acrobàtics de l'equip. Velocitat i agilitat, aquestes són les dues facultats físiques més importants per a poder batallar enfront dels wide recievers.  La principal obligació d'un cornerback (CB) és defensar la passada. En moltes ocasions ho farà a camp obert i davant dels jugadors més ràpids de l'atac. Encara que la seva alçada no sigui determinant, cada vegada es veuen CBs més grans i més físics.