Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 600
Són 10 partits i es parteix amb la puntuació obtinguda a la lliga regular. Dos equips aconseguiran l'ascens, tot i que poden ser més.

Sense solució de continuïtat diumenge a Es Figueral comença la lligueta d'ascens a Regional Preferent. Seran 10 jornades més de competició que acabaran dia 11 de juny. L'Escolar parteix amb un hàndicap ja que, de partida, és el nové classificat amb 53 punts. Ara ens n'adonam del fet que els darrers cinc partits sols hem obtingut dos punts. 



I si fins avui no hem sabut com es disputaria l'ascens. Hores d'ara tampoc saben, a la Federació, quants equips pujaran la propera temporada. Tot depèn de l'efecte rebot que pot suposar que equips de categories superiors com l'Eivissa o l'At Balears perdin la categoria o si equips d'altres illes pugin o baixin. Tot i així, es calcula que tres o quatre equips podrien pujar. I l'ascens seria possible fins hi tot per a vuit equips. Tot i que ha d'haver-hi passa retrucs. 

Un altre tema és si l'ascens convé o no. Però això són herbes d'altre paner...Ara, de moment, ens queda recuperar l'ànim i gaudir d'aquests 10 partits més.

Visca l’Escolar victoriós!