Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 577



Esporles 75 - 41 CB Capdepera Júnior Pinturas Romero

Partit amb poc encert ofensiu. L’inici del partit va ser poc interesant, ja que cap dels equips trobava una manera de tirar còmode, però després d’un desequilibri en la defensa del Capdepera, l’equip local es va fer amb un petita avantatge que anava augmentat degut a la manca de concentració dels nostres en el partit sumat a altres factors. Com a resultat d’això,  al tercer període el partit se’n va anar de les mans a l’equip gabellí.  Encontre per aprendre el que es deu i el que no es deu fer.



Santa Mónica 45 - 55 CB Capdepera Cadet Femení Noah’s

Primera victòria del cadet femení a la segona lliga, en un partit molts intens però a la vegada marcat per la falta d’encert en el tir. Les jugadores del conjunt de Capdepera han començat amb un parcial de 1-10 que feia parèixer que el partit seria fàcil, però ràpidament el marcador s’ha igualat i ha seguit així fins al descans. Després, les locals han arribat a agafar un avantatge de 8 punts, però les gabellines han reaccionat a temps acabant el partit amb un parcial al darrer quart de 6-22. Enhorabona per la feina i per no deixar de lluitar en cap moment.







Infantil Mixt 18 - Son Cotoner 68

Segon partit de la segona fase de l’equip gabellí que va jugar com a local. L’equip de Capdepera va mostrar caràcter i treball al llarg de tot el partit. L’equip visitant va tenir un gran encert en l’àmbit ofensiu mentre que el conjunt de Capdepera no va deixar d’esforçar-se en tot moment. De manera progressiva l’equip de Capdepera va augmentant els seus recursos, tant en l’aspecte ofensiu com en el defensiu.
 


CB Capdepera Mini Femení InOff - Hispania

Partit que inicialment apuntava a poder-se competir de tu a tu sense cap problema en tenir al davant un rival semblant al nostre nivell, però que es va complicar a causa de la desconcentració i la falta d'autoconfiança durant tot el partit. Quan ambdós factors apareixien el bot de pilota i els passes eren fluixos, dubtosos, amb descontrol i sense sentit, no podent jugar així l'1x1 en atac i amb moltes despistades en defensa. Tot canvia els moments en què les nines es centren en el partit i confien en elles mateixes, ja que es pot veure un joc molt més col·laboratiu, posant en pràctica el treballat als entrenaments. Ens quedam amb aquests petits moments que permeten veure l'evolució i l'esforç que dia a dia fan les nines per continuar aprenent








Lloseta vs B. Capdepera Mini Masculí Perera & Partner

Partit molt complicat el que hagueren de disputar els nostres minis contra els companys de Lloseta que clarament estan molt per sobre del nivell d'aquesta lliga. Moltes coses a dir en un encontre en el qual el rival emprava conceptes més avançats als que tenen els nostres jugadors. Contra això poc varen poder fer els nostres valents, que això sí, ho intentaren, lluitaren i ho donaren tot fins a l'últim minut de partit. Com a reflexió, s'hauria de replantejar si és bo, en qualsevol circumstància, ficar a un equip d'aquesta magnitud a una lliga clarament d'aprenentatge i fins a quin punt és ètic utilitzar a l'equip contrari, clarament inferior, com a titella durant tot el partit, sense baixar la pressió amb una aptitud poc empàtica amb la qual s'exposa l'autoestima dels jugadors contraris, només per voler ser fidel a una filosofia de joc. Entenem que cada club vol implementar uns valors i un estil de joc i que l'ambició, la intensitat i la pressió, formin part d'aquests, tots els clubs volem aquests valors per als nostres jugadors, però crec que a aquesta categoria hauria d'imperar la diversió i gaudir d'aquest esport, i als nostres nins se'ls va privar d'això. Enhorabona al Lloseta pel gran equip que té i enhorabona i gràcies als nostres jugadors per la seva aptitud i el seu comportament.



#aravadeboaravadebàsquet

Partit del cap de setmana: