Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 633
El dissabte 14 de gener van viatjar 11 atletes del club a Sabadell. Oportunitat per a conèixer aquest tipus d'instal·lació, pista coberta i l'experiència de córrer amb atletes d'altres comunitats. Espectaculars fotografies de Carmelo Guzmán.




Com ja informàrem anteriorment, grans resultats de les germanes Lorenzo: Paula és la seva nova faceta de saltadora de triple, no sols va guanyar la prova sinó que es va emportar una mínima nacional sub.16 (ja té la dels 60m tanques) i millorant en més de 30 cm la seva anterior marca. A més va córrer les tanques on va realitzar molt bon paper quedant en 4a posició de totes les participants, en aquesta prova és on va brillar l'altra germana, Inés guanyant la prova de les tanques igualant la seva marca personal, també va córrer els 60m llisos on va estar molt prop de la seva marca personal i de les primeres posicions. Sens dubte aquestes dues estan en molt bona forma.



En tanques a més va córrer Maria Servera, en la seva primera experiència en pista coberta. Situació sempre de nervis afegits, que després competint en triple salt li van passar i va poder fer molt bon concurs amb marca personal inclosa.





En dones a més va competir na Cristina Miquel en els 60 m.
En la categoria masculina van debutar el mateix dissabte els atletes de categoria absoluta Martí Cerdà que va córrer els 60 m llisos i en triple salt on va aconseguir marca personal, Francesc Alzina amb unes molèsties de l'entrenament del dia anterior no va poder demostrar el seu bon estat de forma.



El diumenge els nois de la categoria sub.16, tots ells sense experiència de pista coberta, ja no sols és córrer en una pista molt més reduïda sinó la zona d'escalfament on se sol generar molt més estrès que a l'aire lliure, per falta d'espai, per a fer-vos un idea en les sèries de 60 llisos va haver-hi 27 sèries de 8 atletes cadascuna.




Els velocistes Aitor Benguechea i Sixto corrent els 60 m llisos i els 300 m. Els migfondistes Toni GermerothVictor Wallrabenstein i Miquel femenias van córrer el s600m i també es van animar amb la prova de velocitat de 300 m. calia esprémer el peralt tot el que poguessin.




Fotos: Carmelo Guzman