Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 924
Es recaptaren 2.183,16   euros

 

Dilluns, dia 5 de desembre, el col·legi s’Auba va fer una cursa solidària per a recaptar fons per l’ONG espanyola Dream Nepal. Una ONG que com el seu nom indica, treballa al Nepal amb infants que viuen a la presó perquè les seves mares estan tancades. Dream Nepal intenta construir habitatges, albergs i escoles perquè els nins i nines puguin viure fora de les presons i poder visitar a les mares quan sigui oportú. A la pàgina web ( https://www.dreamnepal.org/) podeu informar-vos de les seves actuacions.



En la cursa solidària va participar tota l’escola, i no sols els infants  sinó que també van participar molts de pares. Amb una aportació mínima d’un euro s’obtenia el dorsal per participar a la cursa, si qualque pare o mare se volia afegir a córrer amb el seu fill pagava 1 euro per cada dorsal. Algunes famílies van comprar els dorsals malgrat no córrer, per col·laborar.

A la cursa se va córrer per torns, en un circuit que partia del parc situat a la cantonada de la carretera de Can Patilla amb el carrer de l’Agulla, pel passeig de Cala Lliteres fins la rodona de Cala Agulla. No es tractà d’una cursa competitiva, l’important era participar  i col·laborar amb Dream Nepal. Se van repartir carnets per cada participant que animava a familiars i amics a fer aportacions a canvi de fer voltes al circuit, com una mena de recompensa per cada volta realitzada. Cada alumne va fer les voltes que va poder, alguns fins a 8 voltes.



Una bona experiència, molt ben organitzada, amb un temps assolellat que feu més agradosa l’activitat. Se recaptà una bona quantitat de doblers, concretament 2.183,16 euros