Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 582


Campos 59 - 50 CB Capdepera Cadet Femení Noah’s
Derrota de les nostres jugadores al darrer partit fora de casa, abans del final del 2022. El partit se presentava complicat des de l'inici, ja que per la lesió d’una jugadora les gabellines jugaven amb 7 jugadores, contra un equip de 12. Durant la primera meitat del partit, les visitants varen provar diferents defenses per veure quina era la millor manera de jugar el partit, però no acabaven de tenir el ritme necessari, arribant al descans amb un desavantatge de 13 punts. Pel contrari, després del descans varen entrar amb una altre mentalitat i varen tornar igualar el partit en pocs minuts. Els 40 minuts varen acabar en empat, encara que el conjunt de Capdepera va tenir diverses oportunitats de guanyar als darrers segons. A la pròrroga, i amb un altre jugadora que es va lesionar durant el darrer quart, va ser impossible jugar contra en equip més fresc. Enhorabona a ses jugadores per l’esforç.


 

CB Capdepera Premini Mixt - Llucmajor
Segon partit a casa dels nostres preminis, en el qual es continuen veient les millores, sobretot en l'àmbit defensiu. Molt contents del progrés de tots els jugadors i com cada vegada s'entenen més dins la pista entre ells. A continuar millorant i aprenent!



Sineu – CB. Capdepera Mini Femení In-Off
El passat dissabte el mini femení va fer una bona matinada per disputar un partit contra les companyes de Sineu. Les sensacions a l'escalfament apuntaven que es repetiria l'inici de dos partits enrere en mancar la concentració i dominar la son. Però l'actitud de les nines va fer un gir de 180 graus al primer minut de partit. Van sortir disposades a mostrar tot el que havien après, van sortir disposades a gaudir. Deixant-nos veure així el millor partit que han fet fins aleshores. Tenien clar que anaven a per totes, ofensivament essent valentes i confiant en elles mateixes, i defensivament aprofitant qualsevol acció per robar la pilota. Començam a veure el fruit de la feina feta durant aquests mesos. Poden estar molt contentes totes elles! A continuar fent feina!





Mini Masculí Perera & Partner - Pollença
Partit molt entretingut i amb una constant evolució dels nostres nins. Els nostres jugadors varen sortir adormits i l'equip pollencí va sortir amb molta intensitat defensiva, la qual cosa va deixar a l'equip local sense pràcticament poder atacar. Però després del segon quart van dur a terme una gran feina col·lectiva i varen poder jugar de tu a tu creant bones situacions de defensa i sortides al contraatac.
Gran evolució dels nostres nins, donar les gràcies a l'equip de Pollença i molta sort per la resta de temporada.

 

 #aravadeboaravadebàsquet

Partits de la propera jornada (2 al 4 de desembre 2022):