Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 671


𝗦𝗼𝗻 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿𝗮 – 𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́
Els nins estaven nerviosos per poder jugar el seu primer partit de la temporada, però a mesura que anaven passant els quarts, els nirvis anaven fugint. Molt contents per l'actitud que han demostrat durant tot el partit, i l'esforç que han fet per posar a la pràctica el que estan aprenent als entrenaments. Enhorabona a tots!

Zona5  56-51 CB Capdepera Café3 Sènior Masculí
Encontre molt igualat i disputat fins al darrer moment. Els nostres sèniors feren el millor partit de la temporada per posar contra les cordes al primer classificat de la lliga. Petits detalls i petites decisions decantaren la victòria en favor dels locals, una victòria que es pogués haver decantat per a qualsevol dels dos equips. Cal mencionar que fou el primer partit en què jugaren 10 dels 11 jugadors de l'equip, el que va propiciar més descans per als jugadors amb més rotacions i en què es va veure que l'equip, tot i que encara no ha arribat al punt òptim de joc, sí que es varen veure alguns mecanismes que definiran l'estil d'aquest equip. Gran feina i a continuar millorant.

𝗠𝗮𝗻𝗮𝗰𝗼𝗿 𝟳𝟱 - 𝟱𝟴 𝗖𝗕𝗖 𝗣𝗶𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗿𝗼 𝗝𝘂́𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́
Partit amb flaixos de futur. L’encontre es va decidir per petits detalls, en els quals el Manacor va castigar sense pietat totes les errades del Capdepera. En un principi el partit semblava una còpia del partit anterior dels nostres juvenils, perdent de 10, però els jugadors es centraren en defensar i jugar el joc practicat aquestes dues setmanes, cosa que va ver que el partit es mantingués balancejat. Sense tenir en compte les pèrdues de concentració que van dur al resultat final s’ha de destacar el bon joc realitzat per l’equip de Capdepera.



𝗦𝗮𝗻𝘁𝗮𝗻𝘆𝗶́ 𝟰𝟳 - 𝟱𝟲 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗕𝗮̀𝘀𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗱𝗲𝘁 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́
Primera victòria del cadet masculí. Després d’un principi dur amb zero victòries, a la fi l’equip cadet assoleix un encontre al seu favor, gràcies a una gran feina de tot l’equip, una defensa molt rígida i un compromís ofensiu davant un rival que va plantar una zona molt estàtica. Enhorabona als jugadors, això és només el principi, ara toca agafar aquest partit com a referència i créixer des d’aquest punt alt.



𝗦𝗮𝗻𝘁𝗮𝗻𝘆𝗶́ 𝟰𝟴 - 𝟱𝟰 𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗡𝗼𝗮𝗵’𝘀 𝗖𝗮𝗱𝗲𝘁 𝗙𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶́. 
Primera victòria del conjunt cadet femení davant el darrer classificat de sa lliga. El partit ha estat dominat des de l’inici  per les nostres jugadores, però amb un joc poc fluid fins al final, també degut a les molèsties físiques de varies jugadores. Contents per la victòria i a seguir fent feina per aconseguir més.





Partits de la propera jornada:

#aravadeboaravadebàsquet.