Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 933



Artà - C.B.Capdepera Premini Femení

El premini femení tornà a gaudir del bàsquet el passat divendres contra les companyes artanenques. L'inici va estar marcat per la son, però les sensacions finals van ser ben diferents en desfer-se dels nervis i poder demostrar tot el que han après aquests mesos. Donar-los l'enhorabona per l'actitud que presenten partit rere partit. Ara a continuar treballant per gaudir dels dos darrers partits, però sobretot per no aturar d'evolucionar.




CB Capdepera Cafè3 58 - 50 Zona 5

L'insular masculí aconseguí una valuosa victòria enfront d'un rival directe com és el Zona 5. Aquesta vegada l'equip de Manacor vengué amb tots els efectius dispostos a endur-se'n la victòria. Els nostres sèniors no es deixaren intimidar i demostraren que, malgrat les circumstàncies sempre lluitaran i competiran els partits. Des de l'inici de l'encontre els locals intentaren mantenir el ritme que més convenia per poder arribar al final amb forces i opcions de guanyar-lo i gracies a un bon joc coral i un bon encert en el tir exterior des de l'inici del partit els gabellins aconseguiren anar al davant en el marcador en tot moment. Al final s'acabà amb una victòria, patida, lluitada i merescuda, d'aquestes que tenen més valor per l'equip i que donarà forces per acabar la lliga amb bon peu. Enhorabona, equip.




Joventut Mariana 80 - 48 CBC Noah's infantil mixt

Encontre fora de casa contra un rival dur, els al·lots i les al·lotes de Capdepera començaren el partit amb un ritme molt baix i sense concentració, cosa que va provocar que el partit fos dominat per l’equip local. L’encontre va discórrer amb aquest tarannà al llarg dels tres primers quarts només canviant en moments puntuals quan el Capdepera se posava a defensar. Al darrer quart els nins i nines de Capdepera sortien amb una altra mentalitat i el rival es va retrobar amb l’equip del partit d’anada, però el principi del partit va conduir l’equip a la derrota de l’equip gabellí. Un partit per aprendre i millorar.









CB Capdepera mini mixt - Ciutat d'Inca

En aquesta jornada els nostres minis jugaren a casa i ens visitaren els companys d'Inca. Els locals afrontaren l'encontre amb algunes baixes, però també amb dues noves incorporacions, en Max i n'Olívia jugaren el seu primer partit després de tres mesos d'entrenament i ho feren d'allò més bé, gràcies sobretot, al suport dels seus companys que sempre els varen ajudar animant-los i encoratjar-los a continuar lluitant i a passar-s'ho bé. En aquest aspecte es veu una bona evolució de l'equip que continua creixent i madurant comprenent el que significa formar part d'un equip. Pel que fa al joc, es va fer tot el possible per fer front a un equip molt rodat com és l'Inca i a on intentaren participar tots els jugadors, aportant amb tirs, movent-se per rebre la pilota i agafant la responsabilitat per pujar-la a camp contrari. Enhorabona i ànims, equip!

 


CBC Pinturas Romero júnior masculí 94  - 62 Àgora Portals

Victòria en el primer partit de la segona volta. Els joves de Capdepera jugant amb un ritme lent tingueren problemes davant d’un equip d’un sol home; però finalment amb una mica d’intensitat defensiva i un contraatac ferotge, aconseguiren la victòria davant un oponent llunyà.




C.B.Capdepera premini masculí - Pollença

Partit molt estrany, jugat un diumenge amb l'assistència de pocs nins.

Els gabellins sortiren molt adormits i durant la primera meitat quasi no pogueren demostrar la feina feta, però les ganes i la il·lusió varen fer que tothom gaudís d'un nou partit d'aquests joves que no aturen de millorar.

Donar l'enhorabona a l'equip de Pollença i desitjar-los el millor pel que queda de temporada.

 #aravadeboaravadebàsquet