Vist: 1345
Inés Lorenzo, primera medalla a nivell estatal del Claudia Troppa Sport Center.

El passat cap de setmana, 16 i 17 d'octubre, tengué lloc el campionat d'Espanya per equips de la categoria sub.14 a la ciutat asturiana de Gijón.

L'equip de Claudia Troppa Sport Center va classificar l'equip femení. L'equip estava format per vuit atletes:

Cada atleta havia de córrer una carrera i realitzar un concurs o de salt o de llançament, a més cinc integrants de l'equip havien de fer el relleu 5x80m.

Es van presentar 29 equips de tota Espanya. El resultat general van quedar el la plaça número 19. Per a ser la primera experiència d'aquest equip i club en una competició d'aquest nivell aquesta molt bé, no va haver-hi cap fallada, totes van puntuar.
Gran experiència per a aquestes al·lotes de Capdepera que són molt jovenetes i que això sols acaba de començar.

L'atleta més destacada va ser Inés Lorenzo, que una vegada classificada per a la final A, va aconseguir una tercera plaça una mica accidentada, ja que anava en les posicions de davant fins a l'ensopegada de l'última tanca que la va frenar fins a la tercera posició, que la foto finish va decidir que hi havia un empat i la va haver de compartir la la atleta del Nerja.

Una experiència que probablement no oblidaran mai.