Vist: 1696

Aquest passat cap de setmana ( 25 i 26 de setembre) se van celebrar diferents proves amb participació gabellina. Per una banda el dissabte 25 de setembre, en Joan Martí Vila i en Toni López varen participar al Triatló de mitja distància 70.3 de Platges de Muro. La prova consistia en 1900m de natació, 90 Km de ciclisme per la zona de Santa Margalida, Muro i Sa Pobla, i 21 km de cursa a peu. A les 8.00h començà la prova a Platja de Muro. Els hi esperaven per davant 5-6h de patiment, tenint en compte la calor i la humitat que hi havia. En Joan Martí Vila completà el recorregut amb un temps de 4h 53 min, quedant en 11ena posició global i 2n de la seva categoria. Per desgràcia en Toni López quan estava a punt d’acabar la prova ciclista va sofrir un accident, sense conseqüències, però que l’obligà a retirar-se. Una llàstima degut a les hores de preparació invertides, però que a bon segur a la pròxima prova es podrà llevar aquesta espineta.

El diumenge 26, n’Angel Murillo va participar a la cursa de MTB-XCO de Son Talent, on acabà en 5ena posició absoluta i 3er de la seva categoria, amb un temps de 1h 34min. La progressió de n’Àngel està sent increïble, i ja és la segona vegada que puja al pòdium. Ben segur que no serà la darrera.

En resum, un bon cap de setmana per al AC CAPDEPERA.