Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1168


GUILLEM DANÚS FERRER

EX JUGADOR I EX ENTRENADOR












COM A JUGADOR
Guillem va començar a jugar al futbol federat amb els juvenils de l'Escolar quan tenia 15 anys. Una vegada acabada la seva etapa juvenil passà al primer equip, alternant partits amb els aficionats. La seva tècnica i els seus canvis d''orientació de les pilotes en els partits, van ser la seva majors virtuts futbolístiques. En edat Juvenil a causa de les lesions que va tenir, va agafar una mica de por.
Va tenir d'entrenadors a Pep Piña, Salvador Moll, Pep Gallego, Jaime Amer, Miquel Bestard.


COM A ENTRENADOR

Als 24-25 anys essent jugador, va començar a entrenar al segon equip en categoria d'aficionats. Després amb el carnet d'entrenador va començar a entrenar a equips base de l'Escolar: benjamins, alevins, infantils, aficionats, etc...

La temporada 1984-1985 amb un només partit perdut amb l'equip Aleví van quedar segon de la competició. La temporada 1987-88 l'acabà sent l'entrenador de l'Escolar de tercera divisió, substituint al seu cosí Jaime Mascaro.

Durant la seva etapa d'entrenador, de la pedrera van passar per les seves mans jugadors com Toni Prats, que va ser titular en primera divisió amb el Betis o Juanmi Gelabert que jugà en primera divisió amb el Sevilla. Uns altres que van competir en tercera van ser Pedro Pascual, Miki Vives, Gabi Ribot, etc...

En Guillem va tenir una gran alegria quan la F.F.I.B. en la temporada 2007-2008, li va atorgar el premi a l'esportivitat a l'equip Infantil de l'Escolar que estava entrenant.

En els últims anys aquesta dirigint veterans de Capdepera.