Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1164
Gran èxit del Reshinkan al l'estada de judo amb família , amb participació d'infants i adults




Com sempre els esportistes, pares i mares de l'emblemàtic Renshinkan van gaudir dels tres dies d'aquest esdeveniment lúdic i esportiu que arriba a la 11a edició. Moltes són les activitats programades que aquesta escola dedica als seus alumnes.



L'estage promocionat per la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, va tenir una inscripció de 52 esportistes vinguts de tota la comarca que van participar en les 4 sessions organitzades per a l'ocasió. Divendres tarda, dissabte matí i tarda i diumenge matí.



La gran diversitat d'activitats és la tònica d'aquest campus: judo, excursions, platja, piscina, en aquesta ocasió classe de rus, etc...  Però sens dubte el més emocionant van ser els actes de tatami, a l'aire lliure, instal·lat al pati de l'Hotel de concentració. Classe de judo en la qual els professors eren els nens que ensenyaven als pares la iniciació d'aquest esport, caigudes, hon kesa gatame, etc...  El colofó ​​de l'acte va ser el festival de fi de curs. Tots ho pares i acompanyants van estar presents, així com els clients de l'Hotel, que no van voler perdre l'ocasió aplaudint els combats dels petitons i les projeccions dels competidors.



Finalitzada la demostració es va fer 3l lliurament de les corresponents distincions a tots els participants. Aquests van ser lliurats per Esteven en representació de l'Hotel Diamant, conjuntament amb la sotsdirectora de l'Hotel Bellavista, Lida.



Finalitza la festa, els nins i nines, pares i acompanyants allà presents van poder degustar un bocí de pastís preparat pel judoka Pep Lluís, que també és el director del Forn Ca'n Paco de sa Pobla.