Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1137



La temporada “oficial” de marxa nòrdica (ara s’anomenen curses trail nòrdic)  va començar amb la cursa de Lluc, el passat mes d’abril i  s’han dut a terme tres competicions de la Copa Balear i una prova del Campionat d'Espanya (individual i per federacions autonòmiques).

La representació del club Myotragus de Capdepera ha estat, en aquest inici, reduïda. Entre lesions, motius personals,... la presència ha estat minsa. Esperem que a les proves que resten s’incrementi.

Així i tot cal destacar la participació d’Àngels Alzina i Pep Francisco Pérez, que han obtingut molt bons resultats. De fet han fet pòdium a totes les proves que han participat.

Cursa Trail de Lluc, celebrada dia 24 d’abril.

- Pep Francisco Pérez: 1r Veterà B masculí, amb un temps de 1:13:30.

- Àngels Alzina Gómez-Quintero: 3a Veterana B, amb un temps de 1.22.15




Cursa Trail Nòrdic de Menorca
(Torre d’en Galmés). Cursa de 11 quilòmetres celebrada dia 9 de maig.

- Àngels Alzina Gómez-Quintero: 2a Veterana B, amb un temps de 1:26:32

Cursa Trail de Ses Coves Blanques (Pollença). Celebrada dia 29 de maig

- Pep Francisco Pérez, 1r Veterà B masculí, amb un temps de 1:25:50

- Àngels Alzina Gómez-Quintero, 1a Veterana B femení, amb un temps de 1.34:07

Com veis uns bons resultats.

D’altra banda hem de comentar que Àngels Alzina va ser seleccionada per formar part de l’equip balear al Campionat d’Espanya individual i de seleccions autonòmiques celebrat a la Corunya dia 9 de juny. Es traçat de a prova de 14 quilòmetres, discorre pel parc de a Torre d’Hercules. Comptà amb 178 competidors de 11 Comunitats autònomes.  L’equip balear femení va quedar en 5a posició, mentre que el masculí  va quedar en 7a posició. Uns bons resultats per la selecció balear preparada pel seleccionador Toni Nicolau.

A nivell individual, Àngels Alzina va quedar la 7a de la seva categoria, amb un temps de 1:51:51