Vist: 1510
L'Equip de Claudia Troppa aconseguí un resultat excel·lent, difícilment igualable.

Després de la pujada d’ànim per haver aconseguir el títol de campiones de Mallorca per equips por part de les al·lotes i tots els èxits individuals, es presentaven a la final insular amb molta il·lusió.

El resultat va ser la resposta al fet que el treball des del dia 1, després del confinament, s'ha fet com toca. Hem aprofitat cada dia sense saber el que ens venia, si es podria o no competir. Fins i tot, en els entrenaments, no va ser fàcil convèncer que no hi havia risc de contagi. No ha estat un any "normal". Aquest pes l'hem portat tots: atletes, entrenadors, pares i mares, i federació. La incertesa pesa i passa factura. Però a aquest grup resilient, basta que li diguis que serà difícil perquè encara li posin més ganes.

Aquesta vegada els protagonista van ser els al·lots. El model de competició no era el mateix que en el campionat de Mallorca per equips. En aquest cas únicament un atleta de cada club pot realitzar una prova i a més el relleu. En l'anterior campionat un  mateix atletes podia realitzar fins a dos proves.

Aquesta versió obliga a tenir un nombre mínim d'atletes i que cada un prepari un prova diferent. Va funcionar, els al·lots van ser tan regulars en les 4-5-6 places, en relació als altres equips, que van pujar al podi en la tercera posició, a tan sols 4 punts del segon.

Les al·lotes van posar la marxa directa al més alt del pòdium des de la primera prova, resolvent les petites fallades que hi va haver en l'anterior campionat i no va haver ni una errada, un 10. Van guanyar amb 15 punts d'avantatge a la segona (Diana Athletic Club).

L'equip masculí estava format per:

- Sixto Jiménez, 80m llisos (5è)

- Alejandro Rodríguez, 150m (4t)

- Víctor Wallrabenstein, 1.000m (2n)

- Toni Germeroth, 80m tanques (5è)

- Miquel Àngel de Joan, salt d'alçada (5è)

- Saüc Vera, salt de longitud (3r)

- Lluc Romaguera llançament de pes (7è)

- Jaume Llaneras, llançament de javelina (4t)

- Miquel Femenias, Toni, Sixto i Saüc en el relleu 4x80m (5è)

- Júlia Crespo, llançament de pes (2a)

- Fede Garces, llançament de javelina (1a)

- Aina, Paula, Inés i Maria en el relleu 4x80m (1a)

Fins aquí els resultats per equips, però hi ha més.

Aquest campionat també era l'individual Balear de cada atleta, només es classificaven als 12 (en carreres) i 8 (en concursos) pel rànquing Balear.

Aina Miquel aconseguí doblet d'or en 80 metres llisos i llançament de pes, Fede Garces amb un magnífic llançament de més de 24 metres en javelina, va volar directament a la primera plaça amb marca personal inclosos. Inés Lorenzo no fallà en les tanques i ningú va poder amb ella, gairebé la seva germana Paula que es va fer amb la plata, medalla que també va aconseguir en el salt de longitud. Maria Servera, la "benjamina" del grup, que de petita no té res, només que ella encara és sub-14 de primer any. Amb un bon concurs d'alçada es va fer amb la plata saltant 1,30 metres però va saber posar la cirereta en els 1.000 metres fent una gran cursa, entrant en foto-finish aconseguint altra medalla de plata.

En al·lots, els millors resultats van ser de Víctor Wallrabenstein, 4t en els 1.000 metres i 7è en els 80 metres llisos, Saüc Vera va ser 4t en salt d'alçada i 8è en salt de longitud i Toni Germeroth 5è en els 80 metres tanques.

Enhorabona pel excel·lent treball dut a terme, que s’ha transformat en uns resultats magnífics en el Campionat de Balears.
Felicitacions als i les atletes i les seves entrenadores. Un gran equip!