Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1803
Més de 40 anys al club. De 1971 a 2017. Jugador, directiu, delegat d'equip, etc.



Més de quaranta anys amb l'Escolar

Primer de jugador, després directiu i delegat dels equips que van jugar els seus fills Jeroni, Pepe, després amb vuit anys de diferència acompanyant al seu altre fill Colau.

Com a directiu col·laborà molt amb el club, va ser un tot terreny li era igual estar a la taquilla, ajudar a senyalitzar el terreny de joc, ajudant de cuina, fer socis, col·laborant en qualsevol treball en què pogués aportar el seu granet de sorra.
Etapa Infantil-A l'any 1971 amb la presidència de Sebastià Pascual va començar a jugador al primer equip federat que va tenir el Escolar d'infantils, el seu primer entrenador a aquest equip va ser Agustín Muñoz, en el seu últim any d'infantil l'equip va ascendir a  regional màxima categoria en aquells anys.

Etapa Juvenil - Jugà les tres temporades i recorda amb nostàlgia al qui va ser el seu entrenador García-Plata. Van jugar una promoció d'ascens per a la màxima categoria juvenil contra el Manacor perdent en el seu camp per 4-0 i en el nostre camp vam vèncer pel mateix resultat, a la tanda de penals el porter visitant atur nostre últim llançament i no es va poder ascendir.

L'Escolar a part del primer equip durant moltes temporades va tenir a un segon equip d'aficionats o tercera regional.

Etapa de jugador aficionat- jugador sub 23, en categoria d'aficionats, en diverses ocasions també jugà amb el primer equip.
Acaba la seva etapa al club amb la presidència de Toni Fajardo en l'any 2017.

Recorda els seus entrenadors tot i que li falla algun:

Entrenadors com a jugador: Agustín Muñoz, García -Plata, Mateu MoreyTatono, Santi Miralles, M. Bestard, L. Nebot, Pep Fuster, Pep Gallego, G. Danus Ferrer, B. Moya, A. Serapio, J. Terrassa, etc.

Entrenadors sent delegat d'equip: G. Danus Ferrer, Trini, Pascual Martí, F. Martínez, J. Adrover, B. Marti, G. Torres, Pep Fuster, J. Garau, A. Navarro, I. Venera, A. Dominquez, etc.

Miguel Bestard Sancho



Jeroni amb el seu fill Colau