Vist: 1491

Tocava reinventar-se, després d'1 any sencer sense competicions per aquestes categories la FAIB ha trobat la manera de combinar competició i seguretat màxima per als més "petits".

Dins de la pista d'atletisme del poliesportiu Prínceps d'Espanya es va muntar un circuit tipus cros d'uns 600m aprox. Així es podia complir la restriccions que no hi hagués públic, ja que les mares i els pares van haver de quedar fora, només els atletes acompanyats pels seus entrenadors.
Va ser un èxit, tant ordre va dur a un campionat sense retards i grans carreres.

A la fi dels petits podien tornar a sentir aquesta emoció de posar-se el "número" i sortir a córrer, en el nostre cas també hi va haver molts que va ser la primera vegada ja que són noves incorporacions de club.

Van competir 3 categories separades per masculí i femení, algunes categories es van separar en 2 sèries perquè superaven la quota. Els atletes de Sub-8 corrien 1 volta; sub-10 corrien 2 voltes; i els "grans" sub-2, 3 voltes.

No hi va haver temps ni classificacions generals, el que si que per a cada carrera als 3 primers rebien una medalla de el Consell de Mallorca.
Destacant així a Chloe Requena 1a en categoria sub.8, Glòria Jaume 2a en categoria sub.10, Anna Nicolau 2a, Inés Flaquer 3a i Maria Femenias 3a (2a sèrie) en categoria sub.12

Però el més important va ser la representació general 20 atletes de. club. La propera cursa serà el 14 de març.