Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1292
Manolo Peña i Lluís Llull, els representants de les Illes Balears en la modalitat "Kime no Kata" van defensar a les Illes Balears a Madrid, seu d'aquest Campionat de katas 2020. 



Manolo i Lluís  van desenvolupar la millor kata, que havien preparat, superant la puntuació que van obtenir l'any passat, però sense obtenir pòdium, malgrat tot la seva sensació és de satisfacció mútua per la feina feta.  Cal dir que una kata no és fàcil, són molts els detalls a tenir en compte i són molts els anys de pràctica per poder-la perfeccionar i ells només en duen dos. Ara com a bons judokes, tanquen una etapa i comencen una altra. Aquesta setmana ja han pujat al tatami i han estudiat els errors que havien anotat cara a la perfecció per a l'any que ve. 

Ens han contestat algunes preguntes per valorar la seva actuació: 

- És complicat anar a un Campionat d'Espanya pel tema COVID?
- Hi ha unes pautes estrictes, fer-te una PCR a Palma, separar l'equip dins de l'avió .. A la seu del campionat t'has de fer una altra PCR, llavors entres en una bombolla i no pots abandonar o sortir en cap moment del recinte de la competició fins que finalitzi. 

- Us agrada competir a katas?
- És una manera diferent de la competició tradicional, aquesta és per parelles i és una manera molt tècnica d'elaborar el judo . 

- Com us vau trobar en aquest campionat?
- Ens trobàrem molt bé, concentrats i impressionats pel nivell. Quedàrem molt satisfets perquè superàrem amb 50 punts el resultat de l'any passat, ara començam a preparar el curs vinent i intentarem millorar la puntuació d'aquest any.