L'emblemàtic club de el llevant mallorquí sempre es distingeix per promoure activitats per als seus alumnes, especialment dirigides jovenets i adolescents. Ara a causa de la situació que vivim és pràcticament impossible organitzar un esdeveniment esportiu, les competicions escolars de judo  encara estan tancades i, a causa de l'empitjorament sanitari, les institucions no poden cedir les seves instal·lacions per reactivar els festivals, intercanvis i trobades entre clubs.

Mentre, el RSK ha creat la secció d'excursionisme. Ara per ara organitzen una cada 3 setmanes i l'organitzador és en  Lluis Llull. Ja s'han realitzat dues trobades, una a l'Oratori del Sagrat Cor de Manacor ( uns 9 km i considerat el Puig més alt de Manacor) i l'altre a Capdepera, que consistí en anar des del local del Renshinkan de Cala Rajada fins Cala Mesquida pel coll de Marina (Cala Agulla), una 12 quilòmetres entre anar i tornar.

En aquestes excursions no pot faltar un bon berenar, ni les rialles i anècdotes que es produeixen durant aquestes caminades.