Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1286

 



Estem molt contents perquè a la fi iniciem la temporada de competicions de bàsquet. Seguint la normativa actual en la qual només els equips formats per jugadors majors de 12 anys poden jugar en competició federada amb contacte físic són tres els equips que començaran aquests dies les seves competicions. L’equip equip CB Capdepera Bolero Sènior Masculí, el CB Capdepera Keops Sènior Femení i el CB Capdepera First Sun Cadet Masculí.

Els nostres Sèniors Masculins estrenen la competició jugant un partit a fora a la pista del Bàsquet Porto Cristo. El partit tindrà lloc el proper divendres 23 a les 21.00.


Les que estrenen la nostra pista aquesta temporada són l’equip CB Capdepera Keops Sènior Femení contra el Montuïri. El partit tindrà lloc aquest diumenge dia 25 a les 12.30 al pavelló cobert del Poliesportiu Es Figueral. Així és que si diumenge us fa ganes venir a animar al nostre equip ja ho saps.  Tal i com marca la normativa es seguiran totes les mesures sanitàries establertes. 
Les nostres Sèniors, a les ordres del seu entrenador, Sergio Moreno,  han preparat amb moltes ganes aquesta competició i ens omple d'alegria el poder presentar el nostre equip femení  de cara a la competició federada.  Esperam que tant elles, com la resta de jugadors i jugadores que enguany tendran l'oportunitat de poder jugar partits, gaudeixin molt de l'experiència.


Els nostres Cadets hauran d’esperar fins la propera setmana, el diumenge dia 1 de novembre, per a jugar el seu primer partit com a visitants contra els nostres veïnats d’Artà. Molt contents per haver aconseguit que la majoria dels jugadors federin per poder jugar en aquesta atípica temporada. De la mà dels seus entrenador, Lorenzo Baltasar i Noah Ajoeb, preparen amb molta il·lusió i ganes  els propers partits del que serà la primera volta de la temporada.


La formula que s’utilitzarà per intentar controlar una mica els contactes que es mantindran serà la de jugar el partit d’anada i tornada contra el mateix equip en un període de quinze dies i deixar una setmana de descans una vegada finalitzats aquests dos partits.
      
Al nostre pavelló, que sí que estarà obert al públic, ja que és una decisió que es pren des dels diferents ajuntaments, es seguiran totes les mesures sanitàries establertes en el protocol COVID.

Aquestes darreres setmanes aquests equips han estat entrenant de valent per poder donar el millor en els diferents encontres, encara que aquesta temporada només el poder competir ja és un premi i el de menys serà el resultat.

Esperam poder jugar al manco els partits prevists per aquesta primera volta i continuar competint també en la segona si la situació sanitària ens ho permet. 

#AravadeboAravadebàsquet