Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1399

Temporada 2017-2018 (2)

  















Darrera alineació a Capdepera de l'equip de Segona Regional. Drets: Martí, Miquel, Javi, López, Faba. Acotats: Sureda, Jaume, Paco, Crespo, Aso i Granados 

   

Destitució de Pedro Alejandro (entrenador de la Segona Regional), substituït per Jeroni Adrover

La junta directiva, amb la idea de l'ascens, va recuperar jugadors locals que estaven jugant a fora, però aquest objectiu de l'ascens no va poder ser ja que l’Escolar quedà en cinquena posició

En reunió mantinguda el 30 de gener de 2018, la directiva va acordar, entre altres punts, la destitució de Perdro Alejandro com a entrenador del primer equip i unes jornades després deixà el club Juan Trinidad (segon entrenador). D’aquesta manera, hi hagué dos entrenadors durant la temporada: Pere Alejandro Clemente i Jeroni Adrover; Carlos Faba va ser el segon d’en Jeroni.

Jeroni Adrover de coordinador a entrenador del primer equip

Juvenils

Una excel·lent 4a posició en el grup A de la Primera Regional Preferent.

Miki Ruedas, amb 35 gols, va ser el màxim anotador dels dos grups de juvenils de Preferent.


 Juvenils. Trofeus final de temporada: Juan Luis Flaquer, Juli Cabalgante i Miki Ruedas

La directiva de l'Escolar finalitzà la el curs amb un acte de reconeixement als jugadors que més es van esforçar al llarg de temporada en assistència als entrenaments i valorant especialment el seu bon comportament esportiu.

Els guanyadors van ser:

PREBENJAMINS – 1. Pere Brunet; 2. Mario Llabata; 3. Sergio Farías;

BENJAMINS A – 1. Lorenzo Fons; 2. Víctor Nebot; 3. Hugo Llobera.

BENJAMINS B – 1. Miquel Ruiz; 2. Alejandro González; 3. Lluc Alzamora.

ALEVINS A – 1. Tomeu Sánchez; 2. Joan Roc; 3. Alejandro Venera, Raúl Postigo, Dídac Infante, Miquel Genovard (empatats); 3. Hernán Prat.

ALEVINS B – 1. Alex Llobera; 2. Manuel Lorenzo; 3. Enric Udina.

INFANTILS F-11 – 1. Sergio Vives; 2. Javier Barrantes; 3. Alex Gonzalo Barrantes.

INFANTILS F-7 – 1. Juan Flores; 2. Miquel Manrique.

CADETS – 1. Miquel Lliteres; 2. Miquel Infante; 3. Federico Méndez.

JUVENILS – 1. Juan Luis Flaquer; 2. Juli Cabalgante; 3. Miki Ruedas.

 
Homenatge a Rocío García

A la festa de final de temporada es va homenatjar Rocio García Fernández, jugadora iniciada el planter local i que, després del seu pas pel Marratxí i el Collerense, va ser jugadora habitual de la selecció balear Sub 17.

Xisco Vives, nou àrbitre de Tercera Divisió. Va ser protagonista al final de temporada, en ascendir a categoria nacional. Abans havia estat jugador i entrenador d'equips base de l'Escolar.

Reunió d'expresidents

Un cop finalitzada la temporada, i com sol ser habitual, els expresidents de l’Escolar es van reunir al bar Juva, al voltant d'una taula amb un suculent menjar. A la reunió, com de costum, es van recordar velles experiències i es parlà de l'actualitat futbolística  amb en Bernat Palmer, recentment nomenat president de l'Escolar.

 Expresidents. Drets: Bernat Palmer, Pere Morey, Miquel Bestard, Pepe Gallego, Biel Torres, Toni Fajardo. Asseguts: Jaume Moll, Jaume Massanet Coix, Miquel Cassellas.

Classificació Segona Regional



Miquel Bestard