Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1542
Temporada 2015-2016

     



















Entrenadors: Primera Regional, Ismael Venera i Ángel Domínguez. Juvenils Primera Regional, Jeroni Sureda. Cadets Primera Regional, Bernat Palmer. Cadets Segona Regional, José Francisco Vega. Infantils Primera Regional, Juan Carmona i Francisco Vega. Infantils F-7, Toni Brunet. Alevins Segona Regional, Javier Barrantes. Benjamins Pobles, Miquel Bordoy. Benjamins primer any, David Márquez. Prebenjamins Mallorca, José Luis Triquero. Coordinadors. Xisco Varón i José Luis Triguero. Fisio, Javier García.

RESUM PRIMERA REGIONAL

Dels jugadors forans de les últimes temporades es van quedar Marc Cascales i Pablo Fabián. La directiva de Toni Fajardo optà perquè tots els jugadors i també els entrenadors fossin de Capdepera, excepte els dos esmentats. Aquesta va ser una decisió valenta amb la qual, a més, es va assolir el primer objectiu de mantenir-se a Primera Regional.


Una alineació de Primera Regional


Els entrenadors Ismael Venera i Ángel Domínguez, amb ganes, paciència, sacrifici i molta moral van saber redreçar un rumb que a començament de temporada no era molt encoratjador amb l'equip per fer. Per això van haver d'alinear una trentena de jugadors, entre els quals quatre porters, fins a aconseguir la plantilla idònia, jove i amb un futur molt encoratjador.

Va ser una temporada molt complicada, però a la fi es va aconseguir la permanència a Primera Regional

JUVENILS PRIMERA REGIONAL

A l'inici de temporada l'equip no disposava d'una plantilla suficient, però a poc a poc es va anar completant. S'esperava una mica més d'aquest conjunt, ja que d'un total de 19 equips l'Escolar quedà en 11a posició.

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS

L'11 d'abril del 2016 es va fer la presentació de les plantilles per a la temporada 2015-2016, amb retard respecte a temporades anteriors. Algú es preguntava si era la presentació de la temporada 2016-2017. L'acte va ser conduït i presentat, un any més, per l'animador Kiko Melis.


L'ÀRBITRE GABELLÍ BIEL FLAQUER REY

Biel Flaquer, exdirectiu de l'Escolar i àrbitre de Tercera Divisió durant les últimes 15 temporades, a la temporada 2015-2016 va complir 40 anys i es va jubilar com a àrbitre d'aquesta categoria. A partir d'aquesta temporada va poder seguir arbitrant partits de futbol base, fins a la seva jubilació laboral, als 60 anys.







CLASSIFICACIÓ PRIMERA REGIONAL




Plantilla Primera Regional 2015-2016


Miquel Bestard