Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1355


 

El passat dimecres dia 26 van tenir el plaer de poder repetir l’experiència del mes de juliol i tornar participar a l’escoleta d’estiu de Capdepera.

Al llarg del matí van mostrar a tots els grups de l’escoleta, des dels més petits d’infantil als més grans, els principis bàsics del bàsquet amb la realització de diversos jocs, circuits i activitats.

La realització de l’activitat va anar a càrrec del nostres entrenadors Jaime Nadal, Laura Gili i Pep Sancho.

Volem agrair a l’empresa Onesport, que s’encarrega de la gestió de l’escoleta,  l’acollida i el suport que ens han ofert aquests  estiu tan atípic; així com  la confiança que ha depositat en nosaltres, tant per part de la direcció com dels monitors.

Esperam que els nins i nines que han participat de la nostra activitat s’ho hagin passat tan bé com nosaltres, que hagin gaudit de la pràctica esportiva del bàsquet i que alguns s’animin aquesta temporada a entrenar i jugar amb nosaltres.

En aquests moments estem formant els equips de cara a la propera temporada, des d’infantil  a partir dels 3 anys fins a categories adultes, si estau interessats en la pràctica del bàsquet o ho voleu provar no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a traves del nostre correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per missatge privat a les nostres xarxes socials Facebook i Instagram @clubdebasquetcapdepera.