Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1619

Temporada 2011-2012

Xisco Varon nou entrenador del primer equip



  












Alevins. Drets: Francisco José Garau (segon entrenador), Miquel Àngel Ruedas, Manuel Ferrera, Sebastià Adrover, Toni Bauçà, Joan Sard, Pascual Martí (Entrenador) i Pepín Díaz (Delegat). Acotats: José Manuel Serrano, Tomeu Massanet, Damián Mesa, Aníbal Ortiz i Toni Garriga.





Primera temporada de Xisco Varon, de Manacor i veí de Son Servera, com a entrenador del primer equip de Preferent. La temporada anterior va dirigir l'equip cadet de l'Escolar.

Jugà en el Manacor, el Terol, el Montuïri i el Serverense, tots ells en Tercera Divisió. Abans de recalar a Capdepera va ser l'entrenador d'equips base del Serverense. A la seva darrera  temporada a Son Servera entrenà el Juvenil Serverense de la Lliga Autonòmica.

 En una entrevista al president Toni Fajardo, li vam preguntar:

‒ Com resumiries la temporada finalitzada?

‒ Hi ha hagut coses bones i no tan bones. De les bones, tenim el primer equip de Preferent. El nostre principal objectiu era mantenir la categoria i hem finalitzat a un punt per poder jugar la lligueta d'ascens a Tercera Divisió. Dos equips de futbol formatiu han quedat campions i un altre subcampió. A la part negativa tenim el descens dels equips de els juvenils i cadets.

Joaquín García Roll, resident a Cala Millor, va ser primer fisioterapeuta fitxat pel Escolar.

En l'últim partit de lliga, victòria 1-4 en el Pla de na Tesa. Els triomfs del Cardassar a Esporles 1-2, i del Xilvar davant l’Artà 3-1 deixaren  l'Escolar fora de la fase d'ascens a Tercera Divisió.




Primera Regional Preferent: Drets: Joaquin, Tòfol, Gonzalo, Cascales, Juan Alberto, Jaume, Jeroni, Xisco, Rafa, Sergio, Pacheco, Ángel, Vador, Isma, Edu, Peret. Acotats: Medina, Javi, Fran, Luis, Serapio, Jose Miguel, Edu, Reyes, Jaume, Ivan, Marti.

Jaume Moll va començar entrenant l'equip juvenil, però en acabar la primera volta va deixar l'equip per fitxar com a preparador físic en la pedrera del Mallorca. En Bernat Martí, entrenador aquesta temporada de l'equip Benjamí F-8, va acabar entrenant també el Juvenil. Aquest equip va perdre la categoria de Preferent, en una eliminatòria a doble partit contra el Binissalem, i va baixar a Primera Regional Juvenil.


Juvenils Preferent. Drets: Gregorio, Fajardo, J.Ramon, Garau, Jorge, López, Aso, Kiko Melis (delegat), B.Marti (entrenador). Acotats: J.Melis, Kevin, J.Maya, M.A.Mercant, Enric, Pau, Palmer, Abdualay.




Benjamins F-8. Darrere: Luis Peñalver (Delegat), Sogorb (ajudant), B.Marti (entrenador), Drets: M. Ginard, J.Manuel, J.Ángel, Pellicer, Ivan, Martorell, Marc. Acotats: Frederic, A.Barroso, T.Ferrer, Adrian, S.Barroso.

A l'equip femení, l’entrenadora Susana Triquero, per motius personals no va poder acabar la temporada i es va fer càrrec de l'equip la delegada Marga Rico.


Classificació Primera Regional Preferent 2011-2012


Miquel Bestard