Temporada 2008-2009 (2)

   

















Jornades “El camí de la formació a la competició” 




La idea d'aquestes jornades va ser de M.Bestard i Tòfol Irles (Beto). Pilar Gasull, regidora d'Esports de l'Ajuntament, va ser la principal valedora d'aquests començaments, i va tenir en el seu successor Fernando Martínez un continuador, al costat del C. E. Escolar i la Federació de Futbol Illes Balears. Les jornades van ser presentades per Manolo Muntaner, Roger Udina i Jordi Aracil, de Pilotes Fora

  
Manolo Muntaner i Roger Udina, presentadors

Llorenç Serra Ferrer i Joaquín Caparrós (exentrenadors de Primera Divisió); Pep Alomar (preparador físic que va ser, entre altres equips, del C. F. Barcelona); Nico López, (exentrenador de l'Atlètic Balears, entre d’altres); Jaume Bauzà (exentrenador del Mallorca, Constància, etc.); Carreras (exjugador del Barcelona i el ​​Mallorca, i exentrenador del Sabadell, el Mallorca, etc.); Félix García (Psicòleg); Maheta Molango, (exconseller del Mallorca); Iván Campo (ex Reial Madrid); Gustavo Siviero (ex Mallorca), M.A.Nadal (ex Barcelona), Horts Wein, autor de 35 llibres sobre la formació del jugador, preparador d’educació física d'equips com Borussia (Alemanya), FC Barcelona ​​(Espanya), Cosmos (Nova York), etc.


Participants en les VII Jornades. Drets: Gustavo Siviero (exjugador del Mallorca), Tomeu Pascual (àrea d'Esports de l'Ajuntament), Iván Campo (exjugador del Mallorca i el Reial Madrid), Fernando Martínez (regidor d'Esports), Miralles (coseller d'Esports del Govern), Rafael Fernández (batle de Capdepera), Pep Sansó (Federació Illes Balears de Futbol) . Acotat: Jaume Faba (àrea d'Esports de l'Ajuntament)

Aquestes jornades es van desenvolupar durant set temporades, els dilluns del mes de març. L'Ajuntament de Capdepera, per mitjà de la seva àrea d'Esports, encapçalada per Tomeu Pascual, amb la col·laboració dels clubs esportius locals, ha anat augmentant progressivament les diades i en l'actualitat aquesta àrea té un mes de jornades esportives dedicades a tot l'esport local, que finalitzen amb una gala a l’auditori del Centre Cap Vermell. En aquesta gala s'atorguen distincions als esportistes més destacats de cada esport. 



Miquel Bestard