Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1984

Temporada 2008-2009

Mariano Ramón Padilla, entrenador de la Primera Regional



  

Tècnics de la temporada. Drets: Susana Triguero, Toni Brunet, Jaume Moll, Joan Ribot, Mariano Ramon, Felipe Cardiel, Jaume Mayol "Mitos", Pedro Pascual, Sebastià Ginard, Manolo Fernández Quadrado. Asseguts: Bernat Martí, José Luis Triguero, Pep Fuster, Luis Peñalver, Pascual Martí, Guillem Danús.


 

El manacorí Mariano havia estat jugador de l'Escolar en anteriors temporades, (1994-95-96-), i els amics que deixà en el seu pas per Capdepera van pensar en ell perquè es fes càrrec de l’equip. En temporades precedents havia entrenat els primers equips del Porto Cristo, Serverense, i equips base del Manacor, Cardassar juvenil, etc. És a dir, que es tractava d’una persona amb experiència a les banquetes.

Aquesta temporada va ser molt irregular per al primer equip i al final de lliga es va haver de lluitar per no perdre la categoria. L'entrenador es va trobar amb una manca important de jugadors, cosa que representà haver-ne de fitxar bastants de fora per a completar la plantilla. En Mariano, en les tres temporades que va dirigir l'Escolar, va estar molt ben acompanyat amb els delegats Juan De el Canto i José María Martínez.

Els entrenadors d'aquesta temporada van ser.

Primera Regional, Mariano Ramon Padilla. Delegat, Joan del Canto.

3a Regional, Israel Femenia (als quatre mesos de competició, en Pedro Pascual es va fer càrrec de l'equip).

Juvenil Preferent, Sebastià Ginard. Delegat, Jesús Uceda.

Cadet Primera Regional, Bernat Martí. Delegat, Pere Mercant.

Infantil F-11 Primera Regional, Pep Fuster. Ajudant, Lluís Peñalver. Delegat, Kiko Melis.

Infantil F-7, Manolo Fernández Quadrado. Delegat, Bartomeu Garau.

Aleví 2ª Regional, Guillem Danús. Delegat, Manolo Granados.

Benjamí F-7, Jaume Mayol "Mitos". Delegat, Salva Recio.

Benjamí F-8, Sebastià Terrassa. Delegat, Jero.

Prebenjamí 2n any, José Luis Triguero. Delegat, Paco.

Prebenjamí 1r any, Pascual Martí. Delegat, Toni Pellicer.

Futbol Femení, Susana Triguero. Delegats, Joan Fuster i Maria Isabel Vives.

Entrenador de porters, Toni Brunet.

Preparador físic, Jaume Moll.

Aquesta va ser una de les temporades amb més equips inscrits, amb molta d’animació al futbol base. En aquests equips hi havia molts de pares per als quals l'objectiu de l'equip era guanyar, mentre que per a la directiva era i és aprendre i formar-se.

Es van posar en marxa les primeres jornades de formació del futbol base patrocinades per l'Ajuntament i organitzades per l’Escolar, en les quals va quedar clar que la competició havia d’anar precedida d'un aprenentatge. Un dels principals conferenciants va ser en Llorenç Serra Ferrer, qui havia estat coordinador de tota la pedrera del Barcelona, és a dir, que d’experiència no li’n faltava.

Tercera Regional. Drets: Joan Pons (delegat), Enrique Rodríguez "Virdi", Marcos Torres, Iván Muñoz, Lluís Mestre, Víctor González, Pedro Pascual "Hansi" (entrenador), Juan Carlos Campoverde, Héctor Ros. Acotats: Dani Soto, Jorge Muñoz, Sebastià Terrassa, Joan Toni Muntaner, Juanjo Cañada, Rafa Rodríguez, Miquel Rexach "Rechi" i Aitor Galán.

Equip femení. Dretes: Susana Triguero (entrenadora), Marina Lorenzo, Maria Jiménez, Catalina Maria Brotad. Assegudes: Maribel Vives (delegada), Antònia Navarro, Clàudia Joan, Clàudia Ribot i Maria Flaquer.

Classificació Primera Regional



Miquel Bestard