Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1608



En el marc de les activitats preparades pel Mes de l'Esport gabellí, dilluns passat ( 9 de març) se va dur a terme la caminada de la Lluna de març. Dissortadament els núvols no ens van deixar veure aquesta Lluna plena, que ha estat especial per la seva lluminositat, concretament era un 15% més gran i un 30% més lluminosa. 



La caminada va sortir del pàrquing de la piscina municipal per pujar pel carrer de Sa Taulera, Sant Pere i Clapers, cap el radiofar del Puig de Sa Cova Negra. La curta i intensa pujada se va fer a bon ritme i una vegada a dalt se observà la posta de Sol i, dissortadament, la Lluna quedà rere els núvols.  Malgrat tot la caminada oferí magnífiques vistes sobre Cala Rajada i Capdepera.

Després de fer una fotografia de grup s'incià la tornada, de cada vegada amb manco llum. Una part del grup seguí cap el castell, per veure la Lluna des de la terrassa de l'esglesieta. 

Aquesta activitat  ha estat de les poques que s'han pogut fer degut a l'anul·lació degut a la crisi del Coronavirus. La convocatòria va ser tot un èxit de participació ( entre 80 i 90 persones) , amb caminaires de totes les edats.