Un cap de setmana de màster-class, per a dansaires de totes les edats sota la coordinació, de Virginia Vergel



El darrer cap de setmana de febrer, molt abans que ens afectàs el coronavirus, tingué lloc al Centre Cap Vermell una estada que sota la denominació de WINTERDANCE aplegà a més de dues-centes persones, de totes les edats i de tota Mallorca, que pertanyen a 13 escoles de dansa.

Establiren diferents espais per fer classes generals i més específiques de hip-hop, zumba, salsa,... sempre dirigides per un professor altament qualificat.



Algunes classes també es varen fer a l'Hotel Capricho, on s'allotjaven tots els participants.



Una proposta molt atractiva que ben segur tendrà continuitat. Així ho reseumien els organitzadors: "Un cap de setmana increïble de ball, positivitat, rialles, amistats i grans professionals de la dansa a Mallorca. Agrair a cada un dels participants per venir i formar part d'aquesta 1a edició. Les fotos representen perfectament l'ambient viscut en l'esdeveniment. Classes, spa, festa i bon menjar. ¿Que més es pot demanar? Mil gràcies a l'super equip de professors per la seva col·laboració i fer de l'Winter un event fantàstic. Ens veiem aviat .."

L'oferta era molt atractiva:
De divendres a diumenge: ADULTS: 139 € per pers.
Classes + pack Hotel: INCLOU: SOPAR + 2 nits HABITACIÓ DOBLE / TRIPLE / DOBLE + ESMORZAR + ACCÉS A SPA I PISCINA CLIMATITZADA

Així s'anunciava:



El professorat:





I diverses fotos més de les activitats organitzades:











Un èxit més de l'amfitriona Virginia Vergel que, com hem dit en altres ocasions, ha posat Cala Rajada en el mapa de la dansa europea. Enhorabona!