Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1776
Dos esportistes del Reshinkan disputen la medalla al Campionat internacional Súper Copa d'Espanya a Alacant




















Aquest passat cap de setmana, 7 i 8 de març, l'equip de Tecnificació Mallorca de Judo es va desplaçar fins a Alacant, seu de la Súper Copa d'Espanya Isabel Fernández. Hi van prendre part els esportistes de l'RSK Joan Toni Gallardo, Saif al Arjouni i Jaume Cabrer, en la categoria cadets, mentre que Soy Theunisse, Irene Alba i Marc Vives, en la categoria infantil.

Amb una participació d'uns 800 esportistes, altíssim va ser el nivell hagut en aquesta copa, totes les autonomies i 6 països va ser la carta de presentació, amb quadres eliminatoris en la qual es trobaven entre 30 i 70 participants i ... els millors de el rànquing nacional.

Cadets: Joan Toni Gallardo, venç una ronda; Saif al Arjouni, guanya 3 rondes, perd 2 i es classifica en 7a posició; i Jaume Cabrer, no obté resultat.

Infantils: Irene no obté resultat; Soy Theunisse, venç 4 rondes, perd en semifinals, disputa el bronze però no obté la medalla, a l'igual que Marc Vives, venç 3 combats i també disputa el bronze. Aquests resultats li fan escalar posicions de la taula de el rànquing nacional.