Dijous 30 gener 2020
Junior masculí
CB Capdepera, 60 - C B.  Llucmajor,65

Primera derrota dels júniors a casa davant l’equip de Llucmajor molt batallador i intens que va fer que els gabellins no poguessin dur el seu ritme en cap moment. Malgrat tot, inclòs el desavantatge de 10  punts amb el que s’arribà al descans, el nostres júniors empatà el marcador en els moments finals, tot i que en els moments finals la balança es decantà cap l’equip contrari.

 

Dissabte, 1 febrer 2020
Premini Mixt
Pollença - Capdepera

Partit en el que l’intensitat eren la clau. A l’inici de l’encontre l’equip de Capdepera sortí poc concentrat, però després d’un canvi d’actitud demostraren com de be podien jugar i aprofitar tot allò que havien après perfeccionant la seva actuació.
Es nota que de cada vegada n’aprenen més aquests joves jugadors.






Dissabte, 1 de febrer 2020

Júnior masculí
CB Capdepera, 91 -  B. Molinar, 44

Sens dubte en dels millors encontres de la temporada se tornà viure a Es Figueral, amb un equip imparable, intens en defensa i molt efectiu en l’atac.

L’aportació de cada un dels jugadors va fer possible que l’esgotament amb el que s’arribava a aquest encontre (per la càrrega de partits d’aquesta setmana), fos més bona de dur.

L’arbitratge el podem qualificar d’excel·lent.

Parcials 1r: 28/17, 2n: 23/6, 3r: 15/10 i  4t: 25/11

Tirs lliures 21/37

 

Diumenge, 2 febrer 2020
Cadet masculí
La Salle 109 - 19 CB Capdepera.

L’equip local era superior tant en tècnica com en condició física, la qual cosa va complicar molt jugar el partit d‘aquesta jornada.

A més la pressió de l’equip de la Salle durant els 40 minuts, sense deixar respirar als jugadors de Capdepera, marcà el resultat final. Hem de lamentar la lesió en els primer minut de partit de Jeroni Sureda

 

 
  
Insular/ sènior Masculí
CB Campos 57 - 44 CB Capdepera Bolero
Viubasquet Bunyola 78 - 57 Capdepera Bolero
Sa Cabaneta 54 - 60 Capdepera Bolero.

La darrera jornada va resultar una setmana molt dura per l'equip dels sèniors, que ha acabat amb bon gust de boca. La lesió de dos jugadors (Mateu i Xesc) va arribar en el pitjor moment, ja que en una mateixa jornada van haver-se de jugar 3 partits en 5 dies, jugant fora de casa i  contra equips potents de la categoria.

Obligats a fer una defensa en zona (defensa que no se practica i a la que no estan acostumats) per a reservar forces i a realitzar canvis més freqüents per donar descans als jugadors, el joc va resultar més inestable i condicionat pels alts i baixos en els tres partits.

Amb tot cap destacar l'esforç i l'actitud de l'equip que ha sabut estar a l'alçada i donar una bona imatge en els tres encontres, amb una recompensa final molt merescuda.
Desitgem una ràpida recuperació de Mateu i la millora de Xesc i Sergio de les seves dolències.
Felicitat i molt d'ànims a l'equip!

Partits de la propera jornada: