Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1670
Escolar 4 – Sóller 2

És molt difícil no enamorar-se del futbol! Molt prest començava la setmana devers el Figueral, doncs, el mateix dilluns, dins la plena del temporal Glòria, Isma Venera, entrenador de la segona regional, posava el seu càrrec a disposició de la junta directiva de l’Escolar. La “llevantada”, seguia assotant de valent, els fonaments del club verd-i-blanc. No és necessari, després del partit de dissabte passat, ser molt intel·ligent per intuir alguns dels motius que hagin pogut forçar a l’entrenador local a prendre aquesta extrema decisió.

Tant de bo que la directiva molt assenyada, amb una decisió del tot encertada, no acceptà la renúncia de n’Isma i el va fer canviar d’opinió. A dia d’avui, si hi ha qualcú, que pugui dirigir un projecte seriós d’ascens dins el poble de Capdepera, aquest és, fora cap tipus de dubta, n’Isma Venera. Molts d’ànims mister!

Són molts els qui neden dins la mateixa piscina. Sols falta saber, qui ha sigut, el qui ha (o han fet) “les feines” dins l’aigua d’aquesta piscina... Cada un dels actors que intervenen a aquesta “paròdia local” que es mirin la guixa i inspirant profundament reflexionin a veure quina relació hi tenen amb tota aquesta situació. Fora més dilació passarem a parlar del partit d’aquesta setmana, doncs, sembla que a segons quin fòrums no agrada gairebé gens, que entrem a esbrinar o esmicolar, el perquè, de la situació actual de la segona regional. Capellans te l’església!

Amb una alineació molt semblant a la de dissabte passat, l’Escolar ha sortit a disputar el partit d’avui. Hem pogut ser testimonis de l’absència de jugadors “importants”, tan a la alineació com a la banqueta. ?-¿ Al primer equip no hi ha cap tipus de problema... tot és positiu.

L’Escolar avui ha sortit decidit a resoldre el partit el més aviat possible. Avui, si que han entrat les primeres ocasions tingudes davant la porteria rival del Sóller. Als deu minuts de partit el marcador ja lluïa un 2 a 0 molt significatiu a la vegada que encoratjador. Deu minuts ha sigut el que ha durat la primera part per l’Escolar. A partir de llavors el Sóller ha despertat de la seva letàrgia i ha començat a crear perill a la porteria defensada per Toni López. Amb un joc molt directe i amb una evident profunditat el Sóller, als trenta minuts, ha marcat el seu primer gol. Abans del descans, dins d’un cúmul important d’errors per part de la nostra defensa, el Sóller, fora treure faves d’olla, ha empatat un partit que ja semblava dat i beneït.

Els fantasmes, els dubtes i les pors de sempre han tornat embargar a la graderia, que evidenciava la brillantor del ciment. Ens sembla que les instruccions d’Isma Venera als vestidors han estat importants i d’un profund calat. L’equip, fent plet al sentiment neguitós del respectable, ha sortit al terreny de joc amb una altre filosofia i, ha pogut fer front de manera resolutiva al plantejament solleric. L’equip avui ha tingut que picar molta pedra per poder fer-se amb el partit. El primer del 2020. A la desafortunada actuació de la nostre defensa volem destacar el bon partit que en Toni Miquel Fajardo ha realitzat avui. La seva ajuda constant als nostres dos desbordats centrals ha estat decisiva a l’hora de no encaixar més gols. La seva aportació amb atac ha fet que avui arribéssim sovint jugades per bandes i en clares opcions de gol. Molt bé! Fruit de la feina realitzada han anat arribant els gols dels gabellins que han reflectit, dintre del camp, el punt d’honor demostrat per tota la plantilla.

Destacar, també, el debut del recent incorporat Alex Murillo que, el temps que ha jugat, a demostrat de molt, la seva qualitat i vàlua com a davanter. Som de l’opinió què n’Alex, una vegada que agafi el ritme de competició, pot ser un jugador resolutiu i que marqui la diferència davant la porteria rival. Benvingut Alex! S’han parla també què, Edu Flaquer, està a punt per incorporar-se a la plantilla. És pales la gran feina que realitza la directiva, per tal de minvar els efectes negatius, que les darreres baixes han pogut sembrar dins l’ànim de l’equip.

També ens ha agradat, malgrat jugar pocs minuts, l’aportació del juvenil Sergi que, ha demostrat poder ser un jugador més de la plantilla del primer equip. Enhorabona Sergii!
A la part negativa, hem de mencionar la lesió d’en Juli que ha tingut que sortir del camp ajudat per les assistències de la banqueta local.

La setmana que ve l’Escolar visitarà el complicat camp del Montuïri. Es molt important puntuar. D’aconseguir-ho, tal vegada, podrien retornar les “il·lusions” d’una possible classificació dins la lligueta que dona l’oportunitat de jugar l’ascens. A partir d’ara cada partit pot semblar, amb tota seguretat, una final. Anem, doncs, a afrontar aquest repte.