Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1467


Durant aquestes vacances de Nadal, l'equip de la Federació Balear de Judo  Tecnificació Mallorca  no va descansar. Els 30 al·lots i al·lotes que ens representaran en aquests dos mesos a les Copes d’Espanya vàlides per a la classificació de la fase final nacional, a més del campionat de les Illes Balears i Sector sub 21

 Les instal·lacions del Renshinkan han servit perquè els infantils i júniors completin la seva preparació per la propera cita el proper cap de setmana a Tortosa. Els cadets i sèniors tenen el seu esdeveniment al març, en què els menors de 21 anys tenen el seu compromís autonòmic i nacional.

L’equip tècnic de professors del Centre de Tecnificació de Mallorca no ha perdut detalls a l’hora de perfeccionar la seva preparació.

 

4 judoques en edat escolar de Reshinkan participen en la Copa d’Espanya de Tortosa

Irene Alba, Wassim el Arjouni, Marc Vives i Soy Theunisse són 4 dels components que representaran a la Tecnificació Mallorca a la Copa de la ciutat catalana. Els judoques estan molt motivats i per a alguns d’ells és la primera vegada que competeixen en un campionat d’aquestes característiques. L’objectiu és pujar a les posicions més altes.