Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2334
Segons la reunió mantinguda el divendres dia 20 entre l'actual junta directiva i tres regidors de l'Ajuntament de Capdepera. Al no arribar a cap acord la junta directiva va presentar el dilluns dia 23 la seva dimissió irrevocable.



A les anteriors reunions així com aquesta darrera no van arribar a un acord perquè l'Ajuntament participàs la temporada 2020-2021 en els esdeveniments que s'organitzaran per celebrar el 75è aniversari de la fundació del club.
Avui a Capdepera hi ha moltes més activitats esportives, però l'Escolar és difícil de superar pel que fa a practicants, fitxes federatives, etc...

Cal valorar la molta feina que costa mantenir una institució durant tants anys, comptabilitzant fins a quatre generacions de la mateixa família defensant els colors verds-i-blancs.



La bona notícia és que la Penya Madrinista de Cala Rajada presidida per Juan Carlos De la Torre ha promès posar-se a l'capdavant de l'entitat com a gestora fins que es trobi nova directiva. Al mateix temps s'han posat en contacte amb Luci Flaquer i Toni Pastor, perquè reforcin l'equip de segona regional i d'aquesta manera compensar veterania amb joventut.



Best