Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2950


Aquest any 2016 es compleixen

70 anys de la fundació del club




Amb la valuosa col·laboració de Sebastià Ferrer "Malater", per a l'època anterior a 1966, i amb el suport de moltes persones, miraré de reflectir el que ha estat durant més de setanta anys la història del futbol a Capdepera, i amb ella la història del C.E. Escolar.

Amb els molts equips de futbol que a hores d'ara hi ha al nostre municipi, cada temporada té la seva història, amb la qual es podria escriure un llibre. Per això, intentaré resumir els setanta anys d'existència de l'Escolar, al costat de les meves experiències de 27 temporades pertanyent al club, com a jugador, entrenador, directiu, coordinador, president, i les ultimes deu temporades per mitjà del setmanari Faxdepera i la revista digital Cap Vermell, seguint l'Escolar en totes les seves vicissituds.

Deixaré alguna cosa en l'oblit, moltes persones quedaran sense esmentar, però si en els articles que aniré publicant algun lector troba alguna cosa a afegir o alguna equivocació, per no estar jo correctament informat, li agrairé que per telèfon o correu electrònic m'ho comuniqui. En aquests comentaris esper la col·laboració i l'ajuda de persones que han viscut part de la història del C.E. Escolar.

Miquel Bestard

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / telèfons 696701715 / 971563971