Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2985

GRAN ÈXIT A LA COMPETICIÓ RENSHINKAN versus LA SALLE HORTA

Image

    La secció de judo del col•legi la Salle del barri barcelonès d’Horta s’ha desplaçat a Mallorca, una vegada més, amb  motiu d’un intercanvi amb el club de judo del Llevant  mallorquí.
Entre alumnes i pares  s’han desplaçat 50 persones  en aquest segona trobada han participat els coneguts mestres catalans, Alfonso Castro que durant molts d’anys  va ser professor del CAR de Sant Cugat, i Jesús Iglesias.
   Dissabte va començar l’intercanvi amb una multitudinària classe basada en jocs adaptats a judo, caigudes, randori, etc... es a dir tot allò el que envolta a una classe infantil. El diumenge dematí hi va haver la competició en el Centre d’Estudi de Judo de Cala Rajada.
   La Regidora d’Esports de Capdepera,  Srª Pilar Gasull, va ser l’encarregada de presentar l’acte amb unes paraules de benvinguda per a tots els presents i,  a més, va ser l’encarregada de l’entrega de trofeus i premis corresponents. Definitivament una brillant jornada en la qual se pogueren veure combats plens d’intensitat tan pel que fa als visitants catalans com per part dels amfitrions.
   El tancament  de l’acte va  anar a càrrec del mestre català Jesús Iglesias, qui expressà paraules d’agraïment pel companyerisme entre  els al•lots i al•lotes participants i pel tracte rebut de part dels amfitrions
   Finalitzat l’acte els medallistes del  Renshinkan varen ser els següents:

   Medalles d’or: Mª FRANCISCA ALVAREZ, ALINA SANCHEZ, CARME SUREDA, NEUS TIZON, NEUS POU, FRANCISCO JOSE ESPASANDIN, YERAI MATAMALAS, DANIEL MORENO, BIEL JOAN MARTINEZ i JAIME FERNANDEZ.


  Medalles d’argent: AINA SUREDA, YANIRA CORDERO, JAVIER SANCHEZ, JUAN TONI FERNANDEZ, ANTONI SUREDA FONS, CRISTIAN FERNANDEZ i ALBERT JULIÀ.

   Medalles de bronze: SANDRA BELTRAN, JUDITH CORDERO, FIDEL MARTINEZ, BIEL BAUÇA, XISCO TORRES, DAVID CORDERO, PAU RODRIGUEZ, JERONI BELTRAN, i JAUME SUREDA.