Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2040

S'ACABA EL MALSON DELS JUVENILS...

PERÒ ELS INFANTILS

ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LLIGA

 


Lliga Nacional Juvenil

Espanya 4 – Escolar 1

S'ha acabat el somni de mantenir la categoria, després de perdre aquest partit i donats els resultats tant del Juv. Sallista com del Pla de Na Tesa. A falta de dos partits, els Juvenils han perdut la categoria i la propera temporada jugaran a Preferent. Ara ja comença a ser hora d'analitzar tot el que succeït durant aquesta temporada i treure conclusions del regal que hem tingut durant dos anys de poder jugar a una lliga a la qual, desgraciadament, estarem molts d'anys a tornar. Tocant amb els peus a terra, a Preferent és la nostra lliga.

No hauria estat gens malament que el Physical i Bolero haguessin obert les seves portes un mes més tard, així ens hauríem estalviat ressaques i mals d'estómac innecessaris, o que part de la plantilla hagués posat, al davant de tot, el compromís i no la diversió, que per això hi ha tot l'estiu per anar de faldes. Tan sols em queda donar les gràcies a tots els que sí que heu pensat que el més important durant aquest mes era estar al 100 %. I a la resta, bon viatge, tal vegada d'aquí un parell d'anys vos adonareu del que heu perdut.

 

Infantils A

Escolar 4 – Palma Son Gotleu 2

CAMPIONS DE LLIGA

Després de la important victòria de diumenge antgerior a Artà, els infantils es trobaven a 5 punts de proclamar-se matemàticament campions de lliga, i aquest cap de setmana no podia ser millor: primer l'Escolar guanya el seu partit i l'Artà perd 1-0 a Pto Cristo, amb la qual cosa, ara ja sí, es proclamaven campions de lliga. ENHORABONA A TOTS i el proper partit a Capdepera anirem a la font a celebrar-ho amb l'afició. Hi ha bastantes possibilitats que hi prenguin part els inigualables "ELS QUI NINGÚ VOL".

 

1ª Regional

Escolar 0 – Soledat 2

Trista imatge la que va donar l'Escolar. Tan sols ens dedicàrem a tocar la pilota al centre del camp, sense cap tipus de perill per als contraris, fins i tot fallant les ocasions clares de gol que es varen tenir. Serà molt llarg aquest mes que queda de competició.

 

Cadets

Escolar 2 – Alcudia 2

12è classificat

Darrer partit d'aquesta temporada dels Cadets. S'han complit els objectius de permanència a 1ª Regional. ENHORABONA A TOTS.

Del que no en puc estar content i tampoc tota la gent que va veure el partit, és del comportament d'Antonio Paniza en aquest partit. Tot el que té de bon jugador ho te d'antiesportiu, agredint a un contrari en repetides ocasions. Primer t'has de comportar, i si no ho saps fer has de practicar un altre esport en què juguis tu tot sol.

 

Alevins F11

Escolar 3 – P. R. Llull 4

14è classificat

Desgraciadament, a falta d'una jornada, els Alevins han perdut la categoria i l'any que ve jugaran a 2ª regional. Pens que és una pena el fet de perdre la categoria, però també de les derrotes se n'aprèn, i principalment a les categories de futbol base.

 

Benjamins F7

Escolar 3 – Esp Manacor 2

8è classificat

 

Benjamins F8

Margaritense 0 – Escolar 3

2n classificat

Els Benjamins F8 han acabat la lliga en segona posició empatats a punts amb el Serverí. Han fent una gran campanya. ENHORABONA A TOTS.

 

Prebenjamins F8  E

At Escolar 2 – Pollença 1

1er classificat

Els prebenjamins s'ho juguen tot al proper partit davant el Petra, que es troba a dos punts, segons la classificació de la Federació. Sembla ser que el que guanyi el partit serà campió de lliga. Es doni el resultat que es doni a Petra, la més sincera ENHORABONA a tots, del que es tracta és d'aprendre a jugar a futbol, ja tindrem temps de competir.

 

Prebenjamins F8 D

Escolar 6 – Pollença At 0

14è classificat

Setena victòria dels prebenjamins de primer any, tot un èxit. ENHORABONA.

 

Manuel Muntaner