Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1199
El judo Reshinkan  triomfa al Campionat de Mallorca Promeses, amb 8 medalles d'or
 
 

 

El joves esportistes del Renshinkan al Campionat de  Mallorca de Promeses  celebrat a Pollença, van obtenir un gran resulata. Les edats reservades eren pels benjamins 9/10 i alevins 11/12 anys.

Participaren prop de 150 atletes, de la quasi totalitat dels clubs de Mallorca, cinc tatamis en perfecte funcionament, i l'organització a càrrec del Mestre Feliu Portella amb el seu equip Mallorca Nord Judo. Tot plegat fa d'aquesta una dels millors espectacles infantils de judo dels que se poden veure al nostre arxipèlag .

 

Els judokes del grup que dirigeix Pep Mascaró van estar apoteòsics ja que varen guanyar 8 medalles d'or, tres de plata, 8 de bronze i un 5º lloc. Aquests resultats el converteixen en un dels equips millor posicionats de la taula classificatòria per clubs. Els grans protagonistes són els que anomenem a continuació:

Medalla d'or: SOFIA NIETO, JAUME CABRER, JOAN TONI GALLARDO, WASSIM EL ARJOUNI, RAUL CABRERA, MARC VIVES, CARLES RIERA GELABERT i ANTONI VIVES FERRER.

Medalla de plata: PABLO CABRERA, IRENE ALBA i LOUIS PRAHL.

Medalla de bronze: SAIF EL ARJOUNI, ALVARO SALGUERO, MARC DIAZ, SERGI FEBRER, LLUC DOLÇ, CRISTIAN CANO, ANDREU ALBERT VIVES i JOAN VICENS CANET.

5è lloc per PAU FEBRER CASTRO.