Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2506

Ara és quan els Juvenils

necessiten tot el suport possible 

Image

 

   Després del robatori de dissabte passat a Manacor, vos vull fer saber que el Juventut Sallista, que s’enfrontava al Poblense i que, en la lluita pel descens de la Lliga Nacional Juvenil, és un dels equips implicats, segons m’han fet arribar, resulta que es va convidar a un sopar a tota la plantilla del Poblense si el resultat era favorable al Juventut Sallista, i així va ser: 0-2. No els va bastar amb aquest acte, també varen ser els d’Inca els qui, quan  es varen assabentar que l’àrbitre del partit era en Biel Flaquer Rey, trucaren a la Federació per tal que els canviassin d’àrbitre pel fet de ser de Capdepera, quan que al mateix àrbitre també li havien proposat xiular el partit de l'Escolar i ho va refusar. I també foren ells els que feren pressió  per tal de que un àrbitre d’Inca anàs a xiular el partit Manacor–Escolar, amb el resultat que tots sabeu. Pels qui no en sabeu res vos diré que ens va treure dotze targetes grogues i tres de vermelles per tal de deixar-nos en quadre per al proper partit a Capdepera contra el Sant Francesc B.
    Aquests tipus d’actes són totalment antiesportius, però a l’alçada de temporada i a causa que no es te clar quants d'equips perdran la categoria (el tema està en 4 o 5), són fets que estan a l’ordre del dia.
    Tan sols vos vull convidar a tots els que el dissabte dia 12 a les 18 hores tingueu dues hores que no sapigueu què fer, que vingueu al Figueral per animar els Juvenils que s’enfronten al tercer classificat de la categoria, Sant Francesc B, que no es juga res i en canvi nosaltres ens juguem la vida. Ara és quan els Juvenils necessiten tot el suport possible de tots els aficionats al futbol del municipi.

MOLTES GRÀCIES A TOTS
Ens VEIM DISSABTE


Manuel Muntaner
Pilotes Fora