La quarta prova del circuit balear 2015 de Volei-platja organitzada per SG Events va arribar a Cala Agulla aquest passat cap de setmana. Aquesta competició va transcórrer envoltada d'un molt bon ambient, en una de las millors platges de Mallorca, per no dir la millor, per a la pràctica d'aquest esport. Hem de recordar, d'altra banda, que no és la primera vegada que en aquest 2015 el circuit passa pel nostre municipi, ja que la primera d'aquestes competicions es dugué a terme a sa Font de sa Cala els passats dies 16 i 17 de maig. Cala Agulla, doncs, allotjà aquest esdeveniment durant els dies 10, 11 i 12 de juliol, començant el divendres amb la disputa del torneig mixt; posteriorment, el dissabte al matí, començaren a disputar-se els grups en la seva fase prèvia, i per a finalitzar aquest emocionant cap de setmana esportiu, el diumenge es disputaren els partits del quadre principal amb els 8 millors equips del torneig.

      

Els resultats finals varen ser els següents:

Juanma Vadó/Miguel Gallego s'imposaren a la final a Xesc Mesquida/Andreu Català

Javi Garcia/Joan Beltrán s'imposaren pel 3er i 4rt lloc a Pau Bou/Javi Martínez



Les guanyadores en dones varen ser les dominadores actuals del circuit femení, Cati Pol/Cati Pol.



Tractament a part requereix el nostre esportista Juanma Vadó, aquest gabellí que, en silenci, s'ha convertit en el millor jugador de volei-platja del circuit aquesta temporada. Després de les 3 primeres competicions, sa Font de sa cala, Palmanova i Alcúdia, a les quals havia estat finalista, aconseguí, per fi, la victòria a dins “ca seva”, a les arenes de Cala Agulla. Després de 3 segons llocs i aquest primer, continua ampliant la diferència de punts amb els seus perseguidors, i la manté amb el segon classificat, company habitual en aquest esport, Miquel Gallego (en el primer torneig no van poder competir plegats, per això suma més punts en Juanma).



De continuar en aquesta línia, en Juanma té pràcticament garantida la participació per a la disputa del Master Final balear que ese celebrarà al setembre, i també molt a prop (sols a 30 punts) de classificar-se per al campionat Master Espanya de Volei-platja, juntament amb el seu company Miquel Gallego, que en aquest cas, se celebraria a finals d'agost.

Li desitjam lo millor en les següents proves d'Alcúdia i Cala Romàntica, que tancaran el calendari del circuit, i li estarem a sobre, en les properes setmanes, a fi d'informar-vos dels èxits aconseguits.



Ànims Juanma! Estam amb tu.