Escolar, 0
Serverense, 3

PREFERENT

Escolar, 0 – Serverense, 3

Derbi comarcal que es va disputar el capvespre del passat diumenge en Es Figueral, entre dos equips que es troben en una situació delicada i que lluiten per salvar-se del descens. L'equip serverí arribava a Capdepera en una situació molt complicada, situat en posició de descens i amb la necessitat de guanyar punts per a escalar posicions. En una situació semblant arribava l'Escolar, després de perdre 5-0 contra l'Andratx, i amb l'objectiu de guanyar per a allunyar-se del Serverense en la classificació, que marcava el descens.

La primera part va començar amb un parell d'aproximacions de l'Escolar a la porteria visitant, però sense crear gaire perill. Aquest domini inicial de l'Escolar es va anar difuminant a mesura que anaven passant els minuts, mentre el Serverense guanyava metres i creava nirvis en la defensa local, a força d'aproximacions, que a més anaren en augment a mesura que avançava el partit. El primer gol va arribar a la mitja hora, en una jugada a pilota aturada en què un rebuig va anar a un jugador del Serverense, dins l'àrea petita, i aquest no va perdonar. El segon no va tardar molt a arribar, en un altre jugada a baló aturat i, en un nou rebuig, un jugador visitant va empènyer la pilota al fons de la porteria. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part van canviar les intencions de l'Escolar, que va treure dos jugadors d'atac per tenir mes arribada i causar superioritat en jugades d'atac. Però allò cert és que no es va produir cap ocasió clara en els darrers 45 minuts de partit per part de l'Escolar, ja que el Serverense va tancar les seves línies i va fer molt dificultosa la possibilitat d'arribades. Amés, els visitants no renunciaren a aconseguir qualque gol més a la contra, i aquest va arribar quan quedaven 10 minuts. Va ser en una pilota per damunt la defensa, la qual es va quedar immòbil, i un davanter visitant no va desaprofitar l'ocasió per fer el tercer gol i augmentar d'aquesta manera la decepció de l'afició de l'Escolar.

Amb aquesta derrota l'Escolar se situa empatat amb el Felanitx a 23 punts, i es troba en posició de descens. Ja no hi ha marge d'error. Els verds, el proper cap de setmana, visiten el camp del coer de la categoria, i el següent partit a casa és contra el Felanitx, dos partits de molta importància que marcaran el futur dels verds en aquesta categoria.

Un equip destaca pel seu conjunt i no per les seves individualitats, per l'esforç de cada un per a l'equip i no l'esforç de l'equip per a un. Molts d'ànims i força!

JUVENILS

Andratx, 2 - Escolar, 0

Molt de mèrit tenen aquests juvenils, que van visitar al lider de la categoria amb onze jugadors i van lluitar durant els 90 minuts contra un equip que farà campió de lliga i jugarà l'any que ve a Preferent. Enhorabona per aquesta lluita i ganes que hi posau, ja que tot i que les adversitats seguiu donant la cara pel club del vostre poble.

CADET A

Son Caliu, 1 - Escolar, 3

Gols : Juan Luis Flaquer, Pep Esteva i Toni Garriga

Partit plàcid dels cadets contra un dels coers de la categoria, tota vegada que al quart d'hora ja anaven guanyant 0-2. Segueix lluitant per a fer-se amb el liderat, l'equip d'Angel Dominguez.

CADET B

Escolar B, 7 – Consell, 2

Gols : Miki Ruedas 3, Toni Garriga, Juan Luis Flaquer, Toni Bauçà i Manuel Ferrera

Visita del coer de la categoria a Capdepera, però que inicialment va posar en problemes als verds, ja que s'avançà en el marcador. Això fins a la primera arribada clara de l'Escolar que va acabar en gol, ja que després va enllaçar 4 gols en qüestió de 8 minuts. La superioritat dels verds va ser clara durant tot el partit.

INFANTIL A

Escolar, 10 - Son Oliva, 0

Gols : Mario Navarro 5, Llucia Martinez 3, Miquel Angel Barcelo i Miquel Ginard

Superioritat clara i evident per part dels infantils, que van passar per damunt de l'equip palmesà a base de gols i d'ocasions contra la porteria visitant. A destacar l'actitud de la plantilla del Son Oliva, que no va mostrar cap acte violent a pesar del resultat, sinó un un comportament admirable.

INFANTIL B

Poblera B, 3 - Escolar B, 0

Derrota de l'equip d'en Miquel Bordoy a sa Pobla, cosa que els allunya de les posicions capdavanteres de la classificació

ALEVÍ A

Montaura, 11 – Escolar, 2

Gols : Héctor Herrera i Alex Torremocha

Els alevins perden una gran oportunitat de cara a la salvació després d'aquesta derrota contra el colista. L'equip d'en Manolo Cuadrado, després de la gran victòria de l'anterior cap de setmana davant el Serverense, veu ara reduïdes les seves possibilitats amb d'aquesta derrota. Ànims per treure això endavant!

ALEVI B

Escolar B, 3 - Viva Sports, 2

Gols : Jordi Salas, Javi Barrantes i Jose Maria Pascual

Primera victòria despres de 15 partits perduts. Enhorabona per la constància i la lluita constant que heu mostrat fins que heu aconseguit aquest triomf. A seguir així, nins, ja que aquesta és la manera perquè arribin noves victòries.

BENJAMÍ A

Descansa

BENJAMÍ B

Campos, 2 – Escolar, 1

Gol : Toni Garriga

Derrota per la mínima de l'equip de Víctor Ros, que segueix amb la seva ratxa negativa. Molts d'ànims, ja que podeu canviar aquesta dinàmica ben prest.

PREBENJAMÍ

Cala d'Or, 0 – Escolar, 8

Gols : Alejandro Venera 3, Jaume Lopez, Raul Postigo, Hugo Massanet i dos en pròpia porta.

Després de la derrota de la setmana anterior contra el lider, els mes menuts s'han refet amb una gran victòria a casa del Cala d'Or. Molt bona primera volta, amb dues derrotes i onze victòries, que els situa a la segona posició a la lliga. Enhorabona!