La presència de Rafa Nadal va crear gran expectació


Del cap de setmana del 17 al 21 de setembre se va celebrar la final del Master Rafa Nadal Tour, a les instal·lacions del Tennis Son Bessó de Cala Rajada.

 
El circuit, com ja informàvem, se va celebrar a Sevilla, Madrid i Barcelona del qual sortiren els finalistes de les categories  SUB13 masculí i femení i SUB15 masculí i femení.

L’equip de Son Bessó, sota la direcció de Michel Hejman, va realitzar una gran tasca organitzativa per a dur endavant l’estada de tot l’equip humà durant el cap de setmana.

Dia 17 van arribar els joves jugadors a Cala Rajada i van ser allotjats.

 
Dia 18 va estar dedicat als entrenaments a les instal·lacions del Tennis Son Bessó, amb diverses activitats com xarles de nutrició i de valors. Aquest dia se va fer el sorteig del Màster .

Dia 19 va tenir lloc l’inici  de les competicions de quarts de finals.

Dia 20 se van celebrar les semifinals i les repesques dels quarts de final.

 
Dia 21 de matí se van celebrar les Finals del Màster Rafa Nadal Tour by Mapfre, amb la presència de Rafa Nadal.  Els partits (disputats al millor de tres sets amb tie break en tots els sets) resultaren prou competitius i mostraren un gran nivell tècnic i esportiu.

 
Devers  les 12 va arribar en Rafel Nadal, que era esperat per una gran quantitat de públic que aprofità la seva presència per a demanar-li autògrafs i fotografies. Molt gustosament en Rafel va signar i posar, sempre amb un sonriure per a gaudi dels seus seguidors i fans.







 
Durant els partits hi va haver molt bon ambient i nombrós públic que seguí els partits amb molt d’interès. S'ha de dir que hi havia una gran cobertura informativa de televisió i diaris.



Una vegada acabades les finals se va produir la clausura del Màster, amb els discursos d’agraïment dels organitzadors, el batle de Capdepera i Rafel Nadal  i l’entrega dels premis dels patrocinadors.

 

 Els guanyadors de les distintes categories va ser:

Campió SUB15 masculí: Alejandro Davidovich

Campiona SUB 15 femení: Guiomar Maristany

Campió SUB 13 masculí: Marc Eduard Coronado

Campiona SUB13 femení: Carlota Martínez

  

 

Tots coincidiren en ressenyar la bona organització (tant del torneig esportiu pròpiament dit com de les activitats complementàries i dels serveis de bar i restauració), i la tasca del personal i voluntaris.

Enhorabona a tots per la festa del tenis que han pogut els aficionats a Cala Rajada



Afortunadament el temps va respectar el desenvolupament del programa del diumenge , ja que poc després d’acabar la celebració descarregà una intensa pluja.

 

Aquí podeu veure més imatges de la galeria de la web de la Fundació Rafa Nadal

http://www.rafanadaltour.com/esp/galeria-master.asp

Aquestes són les classificacions de cada categoria