Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2107

Miquel Cabrer, del Judo Reshinkan, va triomfar a la súper copa d’Espanya (Burgos) aconseguint la medalla de bronze




La competició que Miquel  Cabrer va disputar, el pasta dissabte 5 de gener, a Burgos, va ser molt dura. Es tractà de la competició de la Súper copa d'Espanya cadet valedora per a la classificació  de la fase final nacional. Miquel va disputar 7 combats guanyant al nombre u del rànquing, i només perdé en quarts de final.

Miquel començà molt bé el seu camí cap a la disputa per la medalla d'or, amb un quadre eliminatori de 36 competidors . Venç la 1 º ronda al representant d'Euskadi de seoi; Canàries en 2n ronda de tate ; Madrid, número u del rànquing nacional d' o goshi  i perd contra Castella i Lleó de wazaari . A la repesca per al bronze venç a un altre representant del País Basc novament de seoi , després a València de yuko i, ja en la disputa del bronze, contra el gallec i venç per wazaari .

Miquel està portant una excel lent trajectòria esportiva complint rigorosament tots els objectius que assenyala el seu  professor Pep Mascaró. Comença a estar en una excel lent condició tant física , tècnica com psíquica a l'hora d'afrontar combats difícils, com ara contra els esportistes caps de sèrie del quadre Nacional . “Queda molt per a la medalla del campionat d'Espanya, però aquest és el camí aquest és el seu objectiu” ens comentà el seu professor .

Enhorabona Miquel!