Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2373

Juanmi Gelabert, el futbolista cala-rajader, retirat forçosament de la pràctica professional a causa d'una lesió (recordau que Cap Vermell va informar del despreniment de retina que havia patir, jugant amb l'Sporting de Gijon), ha ensumat Sant Antoni i cap a casa manca gent. De fet, Juanmi no desaprofita cap avinentesa per tornar a Cala Rajada.

Ara, en Juanmi, assentat a Alacant, on berena més de dos dies amb en Toni Prats, es dedica a tasques informatives, per a la Radiotelevisió Valenciana, on fa part de l'equip que retransmet els partits de Segona i Segona B que ofereix aquella cadena. Els diumenges a les 17 hores i els dissabtes a les 18'30 (en aquest cas pel canal Punt2), el podeu escoltar aportant tota la seva experiència i coneixements futbolístics.

Parlant amb l'exjugador de l'Escolar, ens va confessar que era un assidu de www.capvermell.org, que hi entrava cada dia i que aquesta era la millor manera d'estar en contacte amb el poble. De fet, ens va dir, visitar aquesta pàgina era gairebé com sentir-se a ca seva.

Voleu saber una cosa? En Juanmi Gelabert és l'únic futbolista del poble que ha estat internacional amb l'equip absolut de les Illes Balears. Idò!